Από κοκκινομάλλα 70’s blond! Aυτό είναι το νέο must!

Κάθε δημοσιογράφος οφείλει να έχεις τις πηγές του! Αντιστοίχως, και κάθε beauty editor πρέπει να έχεις τον make up artist και τον hair stylist εκείνους που πρέπει να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και από τους οποίους ενημερώνεται κατά βάση για όλα τα coming soon trends. Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Νικόλας Βιλλιώτης, official hair stylist της Garnier, ο οποίος με είχε ενημερώσει πολύ, πολύ καιρό πριν για το νέο hot χρώμα που θα αναστατώσει τον χώρο της μόδας και κατ’ επέκτασιν τις celebrities διεθνώς.

“70’s blond, γλυκιά μου!”, μου είχε πει τότε. Δες εδώ το σχετικό άρθρο- beauty εξομολόγηση με όλα όσα είχαμε συζητήσει ένα μήνα περίπου πριν.

Από τις πρώτες που δοκίμασαν το νέο 70’s blond είναι και η Ιωάννα Ντεντή. Τη θυμάσαι από το Next Top Model και αν διαβάζεις ξένα περιοδικά ίσως την έχεις πετύχει να φωτογραφίζεται στο τούρκικο Elle (είναι η photo που βλέπεις παραπάνω με φωτογράφο τον Koray Birand).

Μετά το Next Top Model η Ιωάννα έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ πριν λίγες ημέρες αποφάσισαν με τον Νικόλα μια ακόμη αλλαγή: 70’s blond. Ιδού το νέο της look!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο look της Ιωάννας; Την προτιμάς κοκκινομάλλα ή με 70’s blond μαλλιά; Ποια διάσημη θα ήθελες να δεις με τέτοια απόχρωση στα μαλλιά;

Read More

And More