Η Φαίη Σκορδά έκοψε αφέλειες! Πώς σου αρέσει περισσότερο; Ψηφίζουμε!

Το έχουμε ξαναπεί! Όταν θες να κάνεις μια ανώδυνη αλλαγή στο look σου αλλά δεν είσαι και σίγουρη, κόψε αφέλειες! Μεγαλώνουν γρήγορα και από την άλλη αν δεν σου αρέσουν (τελικά!) μπορείς απλώς να τα κάνεις στο πλάι, να τα πιάνεις με τσιμπιδάκι και πολλά ακόμη…

Και κάπως έτσι, αποφάσισε και η Φαίη Σκορδά να τις κόψει! Για την ακρίβεια, ήταν μια απόφαση που πήρε με τον αγαπημένο της (και πολλών, πολλών ακόμη stars!) Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος είναι και ο official make up artist και hair stylist της L’Oreal Paris. Η έμπνευση ήρθε από την Kate Moss και έγινε την Τρίτη το απόγευμα! Να σου θυμήσω ότι η Kate είχε κόψει τις αφέλειές της μόνη της ένα χρόνο περίπου πριν (διάβασε εδώ όλα τα details).

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο της look; Την προτιμάς έτσι ή πριν; Αν ζητάς την γνώμη μου, τα μαγικά ψαλίδια του Δημήτρη Γιαννέτου έκαναν το θαύμα τους και η Φαίη δείχνει υπέροχη!

PS: Πριν ψηφίσουμε και σε περίπτωση που φλερτάρεις κι εσύ με την ιδέα της αφέλειας (στα μαλλιά!) κάνε κλικ εδώ και δες ποιες αφέλειες είναι τέλειες για κάθε σχήμα προσώπου!

Read More

And More