Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε!

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλά events που σημαίνει πολλά περισσότερα μακιγιάζ και άλλα τόσα μαλλιά! Αν, λοιπόν, οργανώνεις τι μακιγιάζ και μαλλιά θα κάνεις την εβδομάδα που έρχεται, αν ψάχνεις ένα beauty look γι’ απόψε ή αν απλώς θέλεις να χαζέψεις μερικά ωραία looks δες παρακάτω τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας!

Τα ombre μαλλιά της Ciarra Haris

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/ciarra_haris.jpg

Αν έχεις βαρεθεί να ακούς την λέξη ombre καλά θα κάνεις να συνηθίσεις γιατί πρόκειται για ένα trend που έχει έρθει (εδώ και καιρό!) για να μείνει! Αν είσαι ανοιχτόχρωμη ξανθιά και έχεις βαρεθεί να πηγαίνει κάθε τόσο στο κομμωτήριο για ρίζα, πάρε ιδέες από το ombre της Ciarra Haris!
Bonus info: η μικρή πλεξίδα ψαροκόκαλο που ξεπηδάει μέσα από τα κυματιστά μαλλιά της!

To τριανταφυλλί κραγιόν της Emma Stone

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/emma_stone.jpg

Η Emma Stone είναι υπέρμαχος της άποψης ότι το pale είναι το νέο tan! Αν η επιδερμίδα σου παραμένει ανοιχτόχρωμη ή αν δεν έχεις στόχο να μαυρίσεις φέτος (η τρύπα του όζοντος είναι ακριβώς πάνω από την Ευρώπη!)

Οι αφέλειες της Jessica Biel

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/jessica_biel.jpg

Η Jessica Biel έκοψε αφέλειες και της πηγαίνουν πολύ! Και μάλλον άντλησε έμπνευση από τον Elie Saab και το τελευταίο του fashion show για τον ερχόμενο Χειμώνα. Κράτα αυτό: πρόκειται για huge trend οπότε αν βιάζεσαι καν’το πριν απ’ όλες! Δική μου συμβουλή: μόνο αν έχεις ολόισια μαλλιά αλλιώς θα παιδευτείς!

To bun της Kate Middleton

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/kate.jpg

Η Kate Middleton δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλά, πολλά χτενίσματα. Γι’ αυτό έστω και αυτό το μικρό bun στο πίσω μέρος του half up της μας κάνει τρομερή εντύπωση. Και τελικά άρεσε!

To φούξια κραγιόν της Katherine Heigl

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/katherine_heigl.jpg

Μπορεί το τριανταφυλλί κραγιόν να πηγαίνει τέλεια με τις λευκές επιδερμίδες, αλλά το φούξια αναδεικνύει τις μαυρισμένες! Το έκανε η Katherine Heigl κι εδώ θα βρεις το how to για να το κάνεις κι εσύ!

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Mary Kate Olsen

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/mary_kate_olsen.jpg

Μπορεί τόσα χρόνια να λέμε αδερφές Olsen και να μην ξεχωρίζουμε ποια είναι ποια, αλλά η Mary Kate έβαλε τα πράγματα σε τάξη βάφοντας τα μαλλιά της καστανά σκούρα. Και απ’ ότι αποδείχθηκε από το poll του TLIFE άρεσε πολύ (δες εδώ τα αποτελέσματα). Εξάλλου το καστανό όπως μπορείς να διαβάσεις κι εδώ είναι ένα από τα hottest trends στα μαλλιά!

Τα διαφορετικά afro μαλλιά της Solagne Knowles

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/solagne_knowles.jpg

Η Solagne Knowles, είναι εξίσου όμορφη με την διάσημη αδερφή της, Beyonce! Και αυτή την εβδομάδα την είδαμε με ένα υπέροχο αλλά και πολύ τολμηρό afro look! Το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις ακόμη κι αν έχεις ολόισια μαλλιά! Για να δεις το how to κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More