4 stars σου προτείνουν βραδινό μακιγιάζ!

Sexy, ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ; Οι καλοκαιρινές προτάσεις μακιγιάζ αποποιούνται το pink blush, τις cute αποχρώσεις και τις βαριές υφές και λένε “ναι” στα glossy, τα γήινα και τα bold. Συγκεντρώσαμε τις best of προτάσεις των stars για βραδινό μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις χωρίς όμως ακρότητες, στις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά και απόψε!
Glossy βλέφαρα

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ οφείλει να είναι ελαφρύ (αρκεί να φέρεις στο νου σου τις χαμηλές θερμοκρασίες και την εφίδρωση και θα καταλάβεις το λόγο). Μια από τις αγαπημένες μας τάσεις είναι και οι shimmery σκιές στα βλέφαρα. Το είδαμε στη Charlize Theron η οποία επέλεξε πορτοκαλί ιριδίζουσα σκιά για την εσωτερική κόγχη του ματιού. Εναλλακτικά, αν δεν έχεις σκιά αντίστοιχης υφής, μπορείς να απλώσεις ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης ή lip balm πάνω από τη σκιά σου.
Τονισμένα, φυσικά φρύδια και χρωματιστό μολύβι

Η εποχή που τα φρύδια σχημάτιζαν μια λεπτή ευθεία γραμμή πάνω από τα μάτια μας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η Brook Shields ανοίγει εκ νέου τον δρόμο και η Megan Fox ακολουθεί. Για να πετύχεις το look τους, αξιοποίησε την παλιά σου οδοντόβουρτσα. Ψέκασε λακ και χτένισε με αυτήν τα φρύδια σου ακολουθώντας ανοδική φορά, γέμισε τα κενά με ένα μαλακό μολύβι σε κοντινή απόχρωση με αυτή των φρυδιών σου και τέλος διάγραψε μια λεπτή γραμμή με χρωματιστό μολύβι στη ρίζα του κινητού βλεφάρου όπως στη φωτογραφία παρακάτω (για να βρεις το αγαπημένο σου χρωματιστό μολύβι δες εδώ)

Bold χείλη

Τίποτα δεν μπορεί να αναδείξει την μαυρισμένη μας επιδερμίδα από ένα έντονο κραγιόν. Φούξια ή πορτοκαλί, όποια απόχρωση κι αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αρκεί σε κάθε περίπτωση να χρησιμοποιήσεις ρουζ στον αντίστοιχο τόνο. Για να υπάρχει, ωστόσο, ισορροπία ανάμεσα στο άνω και κάτω μέρος του προσώπου σου τόνισε τα φρύδια σου με ένα καφέ μολύβι (το μαύρο θα δείχνει πολύ σκληρό). Η Lake Bell μας δίνει την έμπνευση κι εμείς ακολουθούμε.
Bonus tip: Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια πειραματίσου με ένα eyeliner σε μπλε χρώμα!
Smoky με χρώμα


Όσα χρόνια κι αν περάσουν τα smoky eyes θα παραμένουν πρώτα στη λίστα των επιλογών μας. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο, το μοτίβο ξεφεύγει από τις κλασικές μαύρες και γκρι σκιές και την θέση των τελευταίων παίρνουν οι πιο φωτεινές αποχρώσεις. Μας άρεσε πολύ το look που είδαμε στην Avril Lavigne η οποία φώτισε την εσωτερική κόγχη με ιριδίζουσα πετρόλ σκιά υγρής μορφής.

Read More

And More