Η Scarlett Johansson μόλις αποκάλυψε το μεγαλύτερο beauty λάθος της!

Η Scarlett Johansson μου είναι αδιάφορη (και το λέω με κίνδυνο να χάσω την συμπάθεια που μου ‘χετε γιατί ξέρω ότι κάποιες από εσάς αγαπάτε την Scarlett Johansson αλλά να που δεν μπορώ να μην το πω!). Αυτό που έχει, όμως, ενδιαφέρον στην… αδιάφορη Scarlett είναι ότι μόλις αποκάλυψε πως κάνει ένα beauty λάθος το οποίο κατά καιρούς το έχουμε κάνει όλες. Τουλάχιστον εγώ, ναι!

Και ποιο είναι αυτό; “Ήμουν πολύ αυστηρή με τον καθαρισμό του προσώπου μου! Ώσπου μια μέρα συνειδητοποίησα ότι το έχω παρακάνει! Νομίζω ότι όλες καταλαβαίνουμε μεγαλώνοντας ότι δεν πρέπει να είμαστε τόσο αυστηρές με τον καθαρισμό του προσώπου μας. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς γαλακτώματα και κρέμες παρά σκληρά σαπούνια και πράγματα που κάνουν την επιδερμίδα σου ξηρή! Οπότε άλλαξα όλες μου τις συνήθειες και άρχισα να χρησιμοποιώ γαλακτώματα και προϊόντα που είναι πολύ ενυδατικά!”.

Αλήθεια, υπάρχει καμία εκεί έξω που έχει πάθει αυτό ακριβώς που περιγράφει η Scarlett; Να το παρακάνει, δηλαδή, με τον καθαρισμό με gel και να νιώθει συχνά την επιδερμίδα της να την τραβάει; Έχουμε poll!

Read More

And More