Ποια είναι τα πιο… διάσημα αρώματα!

Τις βλέπεις παντού, σε editorial, σε εξώφυλλα, σε λήψεις από την καθημερινότητά τους. Σου αρέσουν τα μαλλιά τους (κάποιες φορές έχεις εμπνευστεί από τα χτενίσματά τους), το μακιγιάζ τους, το στιλ τους. Έχεις, όμως, αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορεί να μυρίζουν;

Είτε για να μας λύσουν την απορία (!), είτε για λόγους ματαιοδοξίας ή ακόμη και αποβλέποντας στο οικονομικό όφελος, πολλές είναι οι stars που έχουν λανσάρει τα τελευταία χρόνια ένα (ή δύο, ή τρία ανάλογα το βεληνκεκές της star!) αρώμα που φέρει την υπογραφή τους. Και αυτό είναι τάση! Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο hot και κάποια… not για να πάρεις… μυρωδιά από star!

Paris Hilton, Can Can

Mπορεί η Paris Hilton να μην είναι η αγαπημένη σου (αλήθεια, ποιας είναι;) ωστόσο το Can Can αποτελεί μια ευχάριστη οσφρητική έκπληξη! Η μυρωδιά του βγάζει έντονα την προσωπικότητα αυτής της οποίας φέρει την υπογραφεί: παιχνιδιάρικο, λίγο σνομπ, νεανικό, αλλά και αρκετά θηλυκό. Και ήταν τόση η επιτυχία του, που η Paris αποφάσισε να λανσάρει μερικά ακόμη, τελευταίο εκ των οποίων το Tease.

Jennifer Lopez, Deseo

Το μπουκάλι του θυμίζει πολύτιμη πέτρα και η μυρωδιά του σε ταξιδεύει! Floral και ξυλώδες, ευχάριστο και σχεδόν ξεσηκωτικό θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό άρωμα το οποίο λανσάρει η Jenny from the block σε συνεργασία με την εταιρία Coty. Μy Glow, Sunkissed Glow, Miami Glow, Blue Glow είναι μερικά μόνο από τα αρώματα που φέρουν την υπογραφή της.

Marriah Carrie, M

Aν σου αρέσουν τα γλυκά και πολύ λουλουδάτα αρώματα θα σκεφτείς να το βάλεις στο boudoir σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ίσως διστάσεις δεδομένου κιόλας ότι οι επιλογές σου σε αρώματα είναι πάρα πολλές. Εν ολίγοις, too sweet to be good!

Lovely, Sarah Jessica Parker

Από το παγκόσμιου βεληνεκούς fashion icon δεν θα μπορούσαμε παρά να απαιτήσουμε την δημιουργία ενός αρώματος που φέρει την υπογραφή του. Και όπως ακριβώς περιμέναμε, η Sarah Jessica δεν μας απογοήτευεσε. Το Lovely μπορεί να είναι ελαφρύ ωστόσο διατηρείται για πολλές ώρες αναλλοίωτο, είναι αισθησιακό και όσο γλυκό πρέπει. Extra tip: Μην απορήσεις αν σε ρωτήσουν τι άρωμα φοράς. Θα σου συμβεί τουλάχιστον μια φορά!

Η λίστα, όμως, με τις αρωματικές δημιουργίες των διασήμων που φαίνεται να κάνουν δεύτερη καριέρα μέσα από τις σωστές μίξεις συστατικών είναι ανεξάντλητη: Η Katy Perry κυκλοφόρησε προσφάτως το Purr (δες εδώ το σχετικό άρθρο) αλλά και το ζεύγος Beckham το ολοκαίνουριο Intimately Beckham Yours με ένα τηλεοπτικό spot που δείχνει όλο τους το πάθος και αποπνέει απόλυτα την αίσθηση του αρώματος (κάνε κλικ εδώ για να δεις το βίντεο).

Read More

And More