Οι αφέλειες της Kate Moss. Με μια κίνηση τεράστια αλλαγή!

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion icon και όχι μόνο… Αν εξαιρέσεις το κακό της παρελθόν (not a good girl!), η Kate Moss ίσως να είναι και το κορίτσι στο οποίο θέλουμε να μοιάσουμε, τουλάχιστον ως προς το στιλ. Τολμά τις αλλαγές και τους πειραματισμούς στο dress code, αλλά μέχρι εκεί. Για το μακιγιάζ της, επιλέγει να ντύνει τα μάτια της μόνο με μια γραμμή eyeliner και σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις φωτίζει τα χείλη τις με φλογερές αποχρώσεις κραγιόν. Ωστόσο, για τα μαλλιά της δεν τολμά και πολλά.

Δεδομένου, όμως, ότι είναι γυναίκα και, ναι, διεκδικεί και εκείνη το δικαίωμα στην αλλαγή κουπ (που κατ’ επέκτασιν μας αλλάζει και τη διάθεση, ταράζοντας τα νερά της εμφάνισής μας) μόλις βγήκε κι εκείνη από το κομμωτήριο. Το νέο της look, με δύο τόνους πιο ανοιχτό τόνο, περισσότερο ντεγκραντάρισμα στο τελείωμα και αφέλειες κινείται με ασφάλεια στο πλαίσιο του σύγχρονου grunge- hot τάση πολλών σχεδιαστών για φέτος.

Ποιο, όμως, είναι το ηθικό δίδαγμα αυτή της κουπ; Αν θέλεις μια αλλαγή εδώ και τώρα, χωρίς όμως να είναι τολμηρή, αλλά ικανή να ανανεώσει την εμφάνιση και την διάθεσή σου οι αφέλειες είναι η πιο safe και γρήγορη λύση. Αν διανύεις τέτοια φάση, ξανασκέψου το… Εμείς το έχουμε δρομολογήσει ήδη!

Read More

And More