Νέα μέθοδος που μετρά την ηλικία της επιδερμίδας μας! Γίνεται ΔΩΡΕΑΝ!

΄Ηξερες ότι το δέρμα μας στην πραγματικότητα έχει διαφορετική ηλικία από αυτή που δείχνει η ταυτότητά μας; Μπορεί, για παράδειγμα, να είσαι 40 ετών και η επιδερμίδα σου να είναι 25 ή και το αντίθετο (το δεύτερο το απεύχομαι για όλες μας!).

Και για την βιολογική σου ηλικία, υπάρχει πάντα ένα πιστοποιητικό για να αποδείξει πόσο ετών είσαι. Για την ηλικία του δέρματός σου, όμως, τι μπορείς να κάνεις; Το να ρωτήσεις την μητέρα σου δεν αρκεί…

I’ve got news for you! Λέγεται Diagnôs Advanced Biometric System και πρόκειται για το πρώτο σύστημα βιομετρικής διάγνωσης που μετρά 15 κλινικές παραμέτρους σε λιγότερα από 15 λεπτά! Έρχεται κατευθείαν από τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancome και σε απλά ελληνικά αυτό που σου κάνει είναι να σου μετρήσει πόσο ετών είναι η ηλικία σου!


Λεπτομέρειες, παρακαλώ!
Για πρώτη φορά, η Lancôme παρουσιάζει στις γυναίκες μια μοναδική ανακάλυψη που αποκαλύπτει πόσων ετών δείχνει το πρόσωπό τους. Βασιζόμενο στις βιομετρικές πληροφορίες που συλλέγει, το Diagnôs Advanced Biometric System πραγματοποιεί πολύπλοκούς υπολογισμούς και αποκαλύπτει πόσων ετών δείχνει το πρόσωπό μας. Έτσι, το σύστημα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τη νεότητα της επιδερμίδας μας και να αναδείξουμε την ομορφιά μας.
Κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, το Diagnôs Advanced Biometric System δημιουργεί μια εξατομικευμένη συνταγή ομορφιάς, στην οποία αναγράφονται τα αποτελέσματα και συγκρίνονται με μια κλίμακα αναφοράς των Ερευνητικών Εργαστηρίων της L’Oréal. Σε συνδυασμό με τις συμβουλές μιας εξειδικευμένης συμβούλου της Lancôme, το σύστημα αυτό δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ομορφιάς που ανταποκρίνεται καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες κάθε μιας από εμάς!

Πώς θα κλείσεις ραντεβού
Το νέο Diagnos Advanced Biometric System θα το βρεις σε καταστήματα καλλυντικών στα πλαίσια ειδικών skincare events. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής τους καθώς και για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού, μπορείς να απευθυνθείς στην Ελληνική Facebook fun page : Lancôme Greece καθώς και στο τηλέφωνο 210-6188978.

Read More

And More