Έμεινες σπίτι; Ευκαιρία για beaute με τρεις εύκολες συνταγές ομορφιάς!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η ηλιοφάνεια είναι πιο έντονη από ποτέ, κάθε μικρή ή μεγάλη μας ατέλεια είναι εμφανής εις διπλούν. Κι όμως! Ανακαλύψαμε τις πιο hot φυσικές συνταγές για σώμα, μαλλιά και πόδια που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους (ok, ο ήλιος θα παραμένει ψηλά!).
Λαμπερά μαλλιά για να έχεις το…κεφάλι σου ήσυχο
Ανάμιξε ελαιόλαδο με ένα αβγό. Αν θέλεις να “σπάσεις” τη μυρωδιά του, πρόσθεσε στο μείγμα λίγο ρούμι. Ανακάτεψε πολύ καλά και με μια χτένα πέρασε το προϊόν που έφτιαξες σε όλο το μήκος των μαλλιών σου. Άφησέ το όσο περισσότερο γίνεται. Έπειτα, για να φύγει το λάδι, βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα μαλλιά σου και πρόσθεσε νερό. Τέλος, βάλε conditioner και ξέπλυνε με άφθονο κρύο νερό ώστε να κλείσουν τα κύτταρα της τρίχας και να “κλειδώσεις” τη λάμψη της.
Sexy σώμα για να μην βγαίνεις από τα ρούχα σου (ή να μην έχεις πρόβλημα αν βγεις!)
Ανακάτεψε ½ φλιτζάνι χοντρό αλάτι με 1 κουτάλι της σούπας φρέσκια λεβάντα. Ζέστανε ½ κούπα φυστικόλαδο και ανάμειξε με τα προηγούμενα υλικά ανακατεύοντας παράλληλα έως ότου το μείγμα να γίνει ενιαίο. Πρόσθεσε 1 σταγόνα λάδι λεβάντας, 1 σταγόνα λάδι ευκάλυπτου, 1 σταγόνα tea tree oil και ανακάτεψε πολύ καλά.
Με το μείγμα αυτό, κάνε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια και καταλήγοντας στον κορμό. Δώσε έμφαση στους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματά σου, δηλαδή τις πιο παραμελημένες περιοχές που εμφανίζουν σκληρύνσεις. Για να ανοίξουν οι πόροι, καλό είναι να απλώσεις το μείγμα στο μπάνιο, αφήνοντας πολύ ζεστό νερό να τρέχει ώστε να δημιουργηθούν υδρατμοί και να ανοίξουν οι πόροι.
Ξεκούραστα και απαλά πόδια… για να έχεις τον κόσμο στα πόδια σου
Θα χρειαστείς 5 κουταλιές της σούπας σκόνη μουστάρδας, 2 κουταλιές της σούπας φύλλα μέντας, 600 ml νερό, 4 σταγόνες έλαιο ευκάλυπτου. Ανακάτεψε τη μουστάρδα και τη μέντα με το νερό. Πρόσθεσε το έλαιο και ρίξε το μείγμα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό. Βύθισε τα πόδια σου για αρκετή ώρα. Σκούπισε καλά και κάνε μασάζ με μια κρέμα για τα πόδια. Αν αντέχεις τις υψηλές θερμοκρασίες, φόρεσε βαμβακερές κάλτσες και κοιμήσου με αυτές. Το πρωί θα δείχνουν τόσο μαλακά και περιποιημένα σαν να έκανες μόλις pedicure.

Read More

And More