6 νέες ιδέες για super sexy καλοκαιρινά χτενίσματα!

Να σηκώσει το χέρι της τώρα όποια γυναίκα δεν θέλει να είναι sexy! Καμία; Σωστά! Οι γυναίκες, από καταβολής κόσμου, θέλουμε να είμαστε ποθητές. Και τα μαλλιά είναι το… αγιασμένο εκείνο μέσο που θα μας φτάσει με ασφάλεια στο σκοπό μας. Το ερώτημα είναι το εξής: ποια χτενίσματα είναι sexy αυτό το καλοκαίρι; Η γενική απάντηση είναι οτιδήποτε ανεπιτήδευτο και ανέμελο που υποδηλώνει ότι δεν ξοδεύουμε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας για να το πετύχουμε! Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι; Ευχαρίστως! Ιδού…

Το πλάγιο και χαλαρό ponytail του Antonio Marras

Κινείται ανάμεσα στο sexy και το ρομαντικό, θυμίζει Λολίτα και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα και πιο εύκολα looks του καλοκαιριού. Απλώς λούζεσαι, στεγνώνεις ανάποδα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου για να δώσεις ελαφρύ όγκο, πιάνεις με ένα αόρατο λαστιχάκι χαλαρά στη βάση του λαιμού και αν θες στολίζεις με ένα λουλούδι (σε καταστήματα με αξεσουάρ θα βρεις υπέροχα σχέδια. Προσοχή, όμως: μην το παρακάνεις στο μέγεθος!).

Η girly πλεξίδα του οίκου Lacoste

Είναι το hit του καλοκαιριού που επανακάμπτει δυναμικά μετά από πολλά χρόνια. Ναι, λατρεύουμε τις κοτσίδες και ειδικά όπως τις είδαμε στα catwalks του Lacoste, συνδυασμένη, δηλαδή, με ένα headband στο μέτωπο.

Το ατημέλητο half-up της Sienna Miller

Λίγα looks μπορεί να δείχνουν τόσο sexy όσο ένα χτένισμα που ακροβατεί ανάμεσα στο στιλιζαρισμένο και το ανεπιτήδευτο. Για να το πετύχεις, το μυστικό είναι να παραλείψεις τα προϊόντα λάμψης. Μετά το λούσιμο, χρησιμοποίησε ένα spray για όγκο στη ρίζα και στέγνωσε με τα δάχτυλά σου. Έπειτα, κρέπαρε την κορυφή των μαλλιών σου, πάρε τις δύο πλαϊνές τούφες και στερέωσέ τις στο πίσω μέρος με τσιμπιδάκια. Ολοκλήρωσε με λακ για δυνατό κράτημα.

Τα χαλαρά wavy της Δούκισσας Νομικού

Είτε έχεις ραντεβού για manicure, είτε το ίδιο βράδυ πρόκειται να συναντήσεις τον καλό σου, αυτό το χτένισμα θα σου φτιάξει την διάθεση (και το sex appeal!). Το επέλεξαν πολλές stars και δεν έχεις κανένα λόγο να το προσπεράσεις έτσι αδιάφορα. Για να πετύχεις αυτά τα χαλαρά waves, το μυστικό είναι το ψαλίδι. Χώρισε σε τούφες, τύλιξε γύρω από το ειδικό ψαλίδι, ψέκασε με λακ και αφού ολοκληρώσεις κάνε το χτένισμα πιο ατημέλητο αραιώνοντας τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου.

Το ψηλό σινιόν του οίκου Fendi

Λατρεύουμε το συγκεκριμένο στιλ και μια ματιά στη φωτογραφία αρκεί για να… μπεις κι εσύ σε Fendi mood! Για να το πετύχεις, καλό θα είναι τα μαλλιά να μην είναι φρεσκολουσμένα ώστε να είναι πιο εύπλαστα. Τι κάνεις; Δημιουργείς μια ατημέλητη χωρίστρα στο πλάι, κρεπάρεις την κορυφή και πιάνεις ένα χαλαρό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Έπειτα, γυρίζεις τον κότσο περιμετρικά της βάσης και στερεώνεις με πολλά τσιμπιδάκια. Με τα δάχτυλά σου, αφήνεις κάποιες τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό σου. Λακ, και είσαι έτοιμη!

Το σπαστό καρέ της Gwyneth Paltrow

Έχεις καρέ μαλλιά και δίνεις καθημερινά μάχη με το πιστολάκι και το ψαλίδι ισιώματος για να πετύχεις ένα τέλειο και λείο αποτέλεσμα; Σου έχουμε ευχάριστα νέα! Αυτή τη φορά μπορείς να θυσιάσεις τα… beauty όπλα σου στο βωμό ενός πιο sexy και χαλαρού look. Μετά το λούσιμο, άπλωσε ένα leave in conditioner για σπαστά μαλλιά, γύρισε ανάποδα, στέγνωσε με το σεσουάρ και είσαι έτοιμη!

Δεν χορταίνεις να βλέπεις χτενίσματα; Κάνε κλικ εδώ! Σου έχουμε… πολλά μαζεμένα!

Read More

And More