Έλαια για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο! Στα έχουμε όλα για να διαλέξεις!

Όταν από τις πέντε σακούλες με νέα λανσαρίσματα που φτάνουν στο γραφείο, οι τρεις περιέχουν έλαια ομορφιάς σίγουρα υποψιάζεσαι ότι τα τελευταία είναι το next big thing της beauty βιομηχανίας. Και αν δεν έχεις ήδη κάποιο στο ντουλάπι του μπάνιου σου, το καλό που σου θέλω να αποκτήσεις! Γιατί α) πρέπει να είσαι ενημερωμένη, β) κάνουν θαύματα και γ) τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να πειραματιστείς μαζί τους. Ειδικά, τα έλαια σώματος δίνουν τρομερή λάμψη στο σώμα και τα πόδια σου θα δείχνουν πολύ, πολύ sexy όταν φορέσεις το αγαπημένο σου hot pant.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, ότι τα λάδια χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες (και με κάποιες υποκατηγορίες) οι οποίες είναι οι εξής:
1.
Έλαια για το πρόσωπο
2. ‘Ελαια για τα μαλλιά
3. Έλαια για το σώμα
4. Πολυχρηστικά έλαια για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα.
PS: Στην κατηγορία 3 ανήκει και η υποκατηγορία “Έλαια για το σώμα που προσφέρουν μαυρισμένη όψη και λάμψη” και είναι πιο- επίκαιρα- δεν – γίνεται! Παρακάτω θα βρεις και από αυτά!

Έλαια για τα μαλλιά

Kérastase Elixir Ultime (€34.00).
Το πρώτο ελιξίριο ομορφιάς για μαλλιά, για εκθαμβωτική λάμψη, εμπλουτισμένο με τέσσερα πολύτιμα έλαια. Προσφέρει θρέψη, εντυπωσιακή λάμψη και κάνει τα μαλλιά απαλά σα μετάξι. Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kérastase.

Elvive Extra Ordinary Oil, L’Oreal Paris (€9.99). H φόρμουλα των Extraordinary Oils για κανονικά μαλλιά θρέφει τις ίνες της τρίχας και βοηθάει στην προστασία της από τις καθημερινές επιθέσεις: χτένισμα με πιστολάκι, ίσιωμα, ατμοσφαιρική ρύπανση.

L’Oreal Professionnel Mythic Oil Colour Glow Oil (€21.00). Ένα νέο και απόλυτα εξειδικευμένο λάδι που προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά ώστε να μην χάσουν την λάμψη και την ένταση του χρώματός τους. Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Moroccanoil® Treatment. Ένα επαναστατικό προϊόν styling, που προσφέρει εξαιρετικό τελείωμα και ενυδάτωση. Το προϊόν που απορροφάται από τα μαλλιά άμεσα, αφήνοντάς τους ένα φυσικό, μεταξένιο τελείωμα και εκτυφλωτική λάμψη ενώ ταυτόχρονα τα ενδυναμώνει. Το χαρακτηριστικό συστατικό της σειράς Moroccanoil®, μία φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο argan, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και ταυτόχρονα προστατεύει από τις ακτίνες UV.

Έλαια για το σώμα

Bioten Energizing Body Oil.
Αναζωογονητικό λάδι σώματος που δίνει ενέργεια και παράλληλα ενυδατώνει το σώμα.

NIVEA Q10 plus λάδι Σμίλευσης (€8.60). Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης, απορροφάται γρήγορα, συσφίγγει την επιδερμίδα από τις 2 πρώτες εβδομάδες χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Η δραστική του σύνθεση και η απολαυστική του υφή, το κάνει ιδανικό για τη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε περιοχές με ατέλειες όπως ραγάδες.

Πασπαρτού έλαια για μαλλιά- πρόσωπο- σώμα


Vichy Nutriextra Λάδι.
Σχεδιασμένο για γυναίκες με ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα που επιθυμούν να συνδυάσουν την απόλαυση ενός ξηρού ελαίου με την αποτελεσματικότητα μια βαθιάς φροντίδας.Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στον πολύτιμο συνδυασμό 9 επιλεγμένων φυτικών ελαίων που χαρίζουν στις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, απαλότητα και λείανση για 24 ώρες, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας στην επιφάνεια. Στα φαρμακεία.

Caudalie Divine Oil (€24.00). Το Divine Oil είναι μια μοναδική αλχημεία 4 φυτικών ελαίων (60% της σύνθεσης), άκρως
εκλεκτά, τα οποία δρουν σε στενή συνέργια με το δέρμα: έλαιαο σταφυλιού, αγνό παρθένο έλαιο αργκάν, παρθένο έλαιο ιβίσκου, σησαμέλαιο. Plus: υπέροχο άρωμα! Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Roger&Gallet Huile Sublime (€18.90). Ένα ξηρό λάδι- πασπαρτού για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με φίνο καλοκαιρινό άρωμα. Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Έλαια για σώματος για μαύρισμα και λάμψη

Too Faced Royal Oil Coconut (€34.00).
Το λιπαρό και μεταξένιο αυτό προϊόν χαρίζει στο δέρμα μια εκτυφλωτική και μεταξένια λάμψη. Ο εύστοχος συνδυασμός εκχυλισμάτων μάγκο και καρύδας στη σύνθεσή του, τρέφει και προστατεύει το δέρμα.Το λάδι αυτό χαρίζει στο δέρμα μια καταπληκτική ηλιοκαμένη όψη που μαγνητίζει. Αποκλειστικά στα Sephora.

MAC To The Beach Bronze Body Oil (€24.00). Σκούρο λάδι σώματος που δίνει λάμψη και ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα. Από την limited edition σειρά Hey Sailor.

Guerlain Terracotta Huile Du Voyageur (€54.90). Τροπικό άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι και θάλασσα και τέλειο λαμπερό effect στην επιδερμίδα με την υπογραφή Guerlain. Εκτός από λάμψη προσφέρει και ενυδάτωση σε βάθος!

Nuxe Huile Prodigieuse OR. Πολυχρηστικό λάδι που δίνει ηλιοκαμένη όψη και περιέχει βιταμίνη Ε που θρέφει και επανορθώνει την επιδερμίδα σε ένα απλό βήμα. Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ… ΑΛΛΑ ΚΑΝ’ΤΟ ΣΩΣΤΑ!

Σώμα
1.
Στο ντους πρόσθεσε λίγες σταγόνες λάδι στο αφρόλουτρο για πλούσια θρέψη.
2. Μετά το ντους άπλωσε μια ποσότητα από το αγαπημένο σου body oil σε νωπή επιδερμίδα. Προσοχή: Μην το παρακάνεις με την ποσότητα! Αν χρειαστείς περισσότερη λάμψη επανέλαβε. Ο χρυσός κανόνας είναι καλύτερα να χρειάζεται να προσθέσεις παρά να αφαιρέσεις!
3. Μετά τη θάλασσα ή την πισίνα άπλωσε λάδι στο σώμα σου για να δώσεις λάμψη και sex appeal.
4. Ξηρές φτέρνες-πόδια & αγκώνες: πριν τον ύπνο εφάρμοσε λάδι με κυκλικές κινήσεις και φόρεσε βαμβακερές κάλτσες.
5. Για όμορφα και φροντισμένα νύχια άπλωσε λάδι σώματος και κάνε ελαφρύ μασάζ.

Μαλλιά
1.
Για να χτενίζεις πιο εύκολα τα μαλλιά σου αλλά και για να έχουν υπέροχο άρωμα όλη μέρα, άπλωσε καθημερινά ελάχιστη ποσότητα στις άκρες.
2. Εφάρμοσε σε μήκη και άκρες πριν το πιστολάκι ώστε να τα προστατεύεις από την φθορά που προκαλεί ο ζεστός αέρας.
3. Μετά το λούσιμο και πριν χτενίσεις τα μαλλιά σου. Ξεμπλέκονται και το χτένισμα που ακολουθεί γίνεται παιχνιδάκι!
4. Στη παραλία ή την πισίνα για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου.

Πρόσωπο
1.
Χρησιμοποίησέ το τη νύχτα όπως τη κρέμα νυκτός για θρέψη. Μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο
2. Στο make up πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα λαδιού στα δάχτυλα μαζί με το καθημερινό μακιγιάζ για πιο εύκολη εφαρμογή. Προσοχή: καλό θα ήταν να το αποφύγεις αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα.

ΘΥΜΗΣΟΥ: Το λάδι είναι μια ασύγκριτη βάση για το άρωμα, διότι το παγιδεύει μέσα στα κύτταρά του και το αφήνει να βγει σιγά- σιγά όταν το δέρμα ζεσταθεί, όταν τα μαλλιά τιναχθούν ή όταν σε πλησιάσει εκείνος!

Read More

And More