#FF! 10 beauty λογαριασμοί στο Twitter που πρέπει να κάνεις Follow τώρα!

Πολύ, πολύ πρόσφατα έκανα λογαριασμό στο Twitter και έκτοτε το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μου! Αλήθεια, έχεις ιδέα ότι πρόκειται για την καλύτερη πηγή beauty ενημέρωσης και όχι μόνο. Για παράδειγμα, εδώ παίζουν οι πιο cool διαγωνισμοί τους οποίους δεν θα μάθεις ποτέ αν δεν τους κάνεις follow (αυτούς που κάνουν τους διαγωνισμούς, εννοώ!). Στο δικό μου twitter έχω μια λίστα με 10 αγαπημένους following. Και λέω να ανοίξω την καρδιά μου (σαν να λέμε τον λογαριασμό μου) και να τους μοιραστώ μαζί σου! Έτσι για το #FF!

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι κάθε λεπτό για το τι παίζει και όχι μόνο στην ομορφιά αυτό κάνε Follow τώρα. Τα άρθρα που ανεβαίνουν στο TLIFE 24/7 μπορείς να τα βρεις όλα εδώ αλλά και backstage photos με make up artists και hair stylists επί τω έργω προτού καν βγουν ως άρθρο στο TLIFE! Και ξέρω πόσο ενημερωμένη θέλεις να είσαι!
Κάνε follow στο: @TLifefeed

“Η μόδα περνάει, το στιλ παραμένει”. Το quote της Gabrielle σε έναν λογαριασμό που τα έχει όλα. Εδώ ενημερώνεσαι όχι μόνο για ομορφιά αλλά και μόδα. ΄Ολα τα video του Peter Phillips, ενημέρωση για τα fashion shows αλλά και τις εκθέσεις του οίκου και πολλά βίντεο από τις μούσες του οίκου όπως η Keira Knightley σε backstage στιγμές.
Κάνε follow στο: @CHANEL

Αν και δεν έχει πολύ καιρό που μπήκε στον κόσμο του Twitter, η Clinique το έκανε πολύ δυναμικά! Το mood αυτού του λογαριασμού είναι τόσο Happy όσο και το άρωμα της Clinique. Εδώ θα βρεις ενδιαφέρουσες sneak peaks από νέα λανσαρίσματα του brand καθώς επίσης και ενδιαφέροντες διαγωνισμούς. #FF τώρα για να κερδίσεις προϊόντα αξίας 800 ευρώ! More info εδώ.
Κάνε follow στο: @CliniqueGreece

Fashion, Beauty, Fun! Σε αυτή τη σελίδα μπορείς να ενημερωθείς για οτιδήποτε έχει να κάνει με μόδα και ομορφιά (ναι, σωστά κατάλαβες!) αλλά και να περάσεις καλά!
Κάνε follow στο: FaBuFun

Τα Too Faced είναι ένα brand που αγαπιέται πολύ παγκοσμίως και στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora! Στο twitter της Too Faced ενημερώνεσαι καθημερινά για τα νέα προϊόντα ενώ ανεβαίνουν και πολύ cute επεξεργασμένες από το instagram photos. Plus: αν έχεις απορία για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προϊόντα αυτά δεν έχεις παρά να στείλεις την ερώτησή σου!
Κάνε follow στο: @TooFaced

H Άννα Αλμπάνη έχει πάντα υπέροχες ιδέες για mani- pedi. Από την άλλη, τα νύχια είναι το νέο lipstick phenomeno της σημερινής κρίσης! Αλλά, belieme, με τόσες ομορφιές ξεχνάς ότι υπάρχει. Επιπλέον, η Άννα ανεβάζει links και videos με τεχνικές για τα νύχια αλλά και κάποια funny retweets που σου φτιάχνουν την μέρα. Γιατί μην ξεχνάς ότι “Happy Girls are The Prettiest”!
Κάνε follow στο: @NYXI2

Υπάρχει αυτή η συναισθηματική ένωση με την Body Shop που μου θυμίζει όλα μου τα καλοκαίρια. Όσες χρησιμοποιείτε το Coconut Body Butter με καταλαβαίνετε! Επίσης, αν είσαι φιλόζωη είναι καλό να ενημερώνεσαι για όλες τις ενέργειες του brand ενώ μεταξύ άλλων εδώ αποκαλύπτονται και μερικά μυστικά όπως για παράδειγμα η BB κρέμα που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ράφια από τον Σεπτέμβριο!
Κάνε follow στο: @TheBodyShopGR

Κάνω hushtag #beauty addicts με οικολογικές ανησυχίες και περιλαμβάνω και τα Kiehl’s. Εδώ ενημερώνεσαι για τις ενέργειες που γίνονται συχνά πυκνά όπως το “Save The Donkey”, προσφορές αλλά και διάφορες υπενθυμίσεις “όπως μην βγεις από το σπίτι σου χωρίς αντηλιακή”. Κάτι σαν υπενθύμιση που είναι τέλειο ειδικά αν είσαι αμελής!
Κάνε follow στο: @Kiehl’sGR

Εδώ το πράγμα ξεφεύγει από την περιποίηση και μόνο! Εδώ μπορείς να βρεις ενημερώσεις με beauty events όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο, σε περίπτωση που ταξιδεύεις πολύ ή διαβάζεις αυτές τις γραμμές από το εξωτερικό, plus κάποια ενδιαφέροντας video tutorials.
Κάνε follow στο: @KORRES_OFFICIAL

Αυτό το twitter είναι πολύ διαδραστικό. Ρωτάς και σου απαντάνε αμέσως (ή σχεδόν), τρέχουν διαγωνισμοί στους οποίους μπορείς να συμμετέχεις ενώ συχνά πυκνά ο Δημήτρης Γιαννέτος, official make up artist της L’Oreal Paris δίνει και tips για μακιγιάζ και μαλλιά.
Κάνε follow στο: @LOrealParisGR

Read More

And More