Τα must προϊόντα που θα σώσουν την επιδερμίδα μας από το κρύο!

Τα ρούχα που φοράς τον Χειμώνα είναι εντελώς άλλα από εκείνα του καλοκαιριού. Και το κάνεις για να προστατευτείς από το κρύο. Σωστά; Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, συμβαίνει και με την επιδερμίδα μας. Τον Χειμώνα, ο κρύος αέρας, ο ζεστός των εσωτερικών χώρων και όλες αυτές οι εναλλαγές έχουν σαν αποτέλεσμα επιδερμίδα θαμπή που σκάει. Και μπορεί ντουλάπες να έφτιαξες, αλλά έκανες το ίδιο με το ντουλάπι του μπάνιου σου όπου φυλάς τα ρούχα της επιδερμίδας σου; Αν όχι, να η λίστα με τα πολύτιμα εκείνα προϊόντα που θα την προστατέψουν από το κρύο. Και αν θέλεις κι έναν παραλληλισμό, τα… μάλλινα προϊόντα της ομορφιάς μας τον Χειμώνα!

1. Super ενυδατική κρέμα προσώπου Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator της Clinique (€40.90). Με πλούσια υφή είναι ιδανική για πολύ ξηρές επιδερμίδες ή ξηρές και μικτές. Χρησιμοποίησέ την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου.

2. Ντεμακιγιάζ ματιών σε μορφή Balm, Balm Away της The Balm (€16.70). Αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ ματιών και την επίμονη μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει τα ευαίσθητα μάτια αλλά και την αφυδατωμένη περιοχή γύρω από αυτά.

3. Πλούσια κρέμα ματιών Eye Balm Puffiness & Dark Circles, Frezyderm (€21.59).
Επειδή τον Χειμώνα η περιοχή των ματιών υποφέρει διπλά από το κρύο και δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο σημείο η επιδερμίδα είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη, θα χρειαστείς μια πλούσια κρέμα ματιών. Η συγκεκριμένη δρα και ενάντια στους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και τις σακούλες.

4. Ενυδατική μάσκα προσώπου Vitamin E Sink- In Moisture Mask, The Body Shop (€17.00).
Μάσκα προσώπου πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε που ενυδατώνει την επιδερμίδα και επαναφέρει την χαμένη της λάμψη! Εφάρμοσέ την μια με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το πόσο αφυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου.

5. Wild Rose Beauty Balm (Balm Ομορφιάς με Άγριο Τριαντάφυλλο). Ένα θαυματουργό προϊόν που θρέφει, αναζωογονεί και χαρίζει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Περιέχει το πλούσιο σε βιταμίνες οργανικό έλαιο σπόρου αγριοτριανταφυλλιάς που καλλιεργείται στη νότια Χιλή -φυσικής πηγής αντιοξειδωτικής βιταμίνης C- καθώς και βιταμίνες A, B1, B2, που βοηθούν το δέρμα να δείχνει υγιές και λαμπερό. Χρησιμοποιείται με τρεις τρόπους: για βαθύ καθαρισμό, ήπια απολέπιση ή για πλούσια θρέψη και ενυδάτωση περιοχών της επιδερμίδας που εμφανίζουν ξηρότητα ή αφυδάτωση. Θα το βρεις στο Carelab του Attica.

6. Πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος για τις πολύ ξηρές περιοχές όπως αγκώνες, γόνατα και πέλματα 8 Hour Intensive Moisturizing Body Treatment (€38.40). Τοποθέτησέ την στα σημεία που χρειάζονται άμεση ενυδάτωση κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ.

7. Balm χειλιών με μέλι, Nuxe (€14.00). Με αυτό το προϊόν θα ξεχάσεις την αίσθηση των σκασμένων χειλιών! Έχει στην σύνθεσή του μέλι ενώ παράλληλα κάνει μια απαλή απολέπιση στα χείλη αφήνοντάς τα σε βάθος ενυδατωμένα.

8. Πλούσια και θρεπτική κρέμα σώματος Essentials Weather Protective Cream, Oriflame. Κρέμα σώματος για τις αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες με ευαισθησία στον κρύο αέρα. Bonus: το υπέροχο και χαλαρωτικό του άρωμα.

Read More

And More