Renee Zellweger: όλες οι αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπο και τα μαλλιά της τα τελευταία 20 χρόνια!

Είμαστε στο τέλος της εβδομάδας. Και αν με έβαζες να διαλέξω το beauty θέμα της εβδομάδας που μου τράβηξε οοοολη την προσοχή θα σου έλεγα δεν ξέρω. Γιατί αυτό που έχω στο μυαλό μου (και που έσκασε αυτή την εβδομάδα) είναι το beauty θέμα του μήνα ολόκληρου!

Και αν κρατούσα και beauty… ημερολόγιο θα σημείωνα την 21 Οκτωβρίου ως να-μην-παρασυρθώ-και-γίνω-ποτέ-έτσι μέρα. Γιατί στις 21 Οκτωβρίου έγιναν τα Elle Awards στα οποία η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια από το ημερολόγιο της Bridget Jones εμφανίστηκε εντελώς άλλη.

Ναι, η Renee Zellweger δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το γλυκό κορίτσι με τα μαγουλάκια από την ταινία που εμείς τα κορίτσια έχουμε δει ξανά και ξανά. Και αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο δεν είναι οι πλαστικές και η αλλαγή στο πρόσωπό της, όσο η μελαγχολία στο βλέμμα της 🙁

Αλλά να που δεν είναι κάτι που συνέβη από την μια στιγμή στην άλλη. Θα το διαπιστώσεις κι εσύ στις photo που συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Για να δεις όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπο και τα μαλλιά της η Renee Zellweger τα τελευταία 20 χρόνια κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…


Read More

And More