Beyonce: Εμφανίσεις που κολάζουν στην πρώτη της συναυλία ενώ οι φήμες οργιάζουν!

Το ότι κάθε σόου της Beyonce είναι ένας ύμνος στον αισθησιασμό και τη θηλυκότητα το ξέραμε ήδη. Αυτή τη φορά όμως, και ενώ οι φήμες για τις απιστίες του Jay Z αλλά και το ότι το σούπερ ζεύγος της σόουμπιζ χωρίζει, η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Formation World Tour κάνοντας πολλά σαγόνια να… πέσουν και πολλά βλέμματα να αληθωρίσουν με την εμφάνισή της.
Η πρώτη της συναυλία έγινε στο Μαϊάμι και η εμφάνιση της Μπιγιόνσε ούτε λίγο ούτε πολύ κόλασε όσους την παρακολούθησαν. Η τραγουδίστρια άλλαξε 7 κοστούμια και ήταν όλα καυτά και τα περισσότερα επώνυμα! Οι φωτογραφίες άλλωστε μιλούν από μόνες τους!


Με καυτό κόκκινο λάτεξ κορμάκι και ψηλές μπότες, η Μπιγιόνσε μάλλον έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες για το ποια είναι!


Όπως συνηθίζει, άφησε όσο το δυνατόν πιο ακάλυπτα τα καμπυλόγραμμα οπίσθιά της ενώ δεν δίστασε ακόμα και ξυπόλητη να περπατήσει στη σκηνή. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το μαύρο κορμάκι έκανε είσοδο ξεκινώντας τη συναυλία της.


Ακόμα και το αθώο λευκό μπορεί να δείχνει προκλητικό όταν το φοράει η Queen Bee και ας είναι Balmain!


Όλες της οι εμφανίσεις ήταν κορμάκια και ψηλές μπότες. Στο τέλος της συναυλίας ευχαρίστησε τον σύζυγό της αν και δεν τον είδαμε στη σκηνή.
Το αξιοσημείωτο σύμφωνα με τα ξένα μέσα είναι ότι πριν τη συναυλία σε backstage φωτογραφίες, τόσο η Μπιγιόνσε όσο και ο Jay Z δεν φορούν τις βέρες τους.

Λίγο πριν τη συναυλία της, η Μπιγιόνσε έδειξε την τρυφερή της πλευρά ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία εκείνης με την κόρη της στη σκηνή και είναι εμφανές ότι δεν φοράει τη βέρα της.


Αντίστοιχα και ο Jay Z που η κάμερα τον συνέλαβε στα παρασκήνια να μιλάει με τους guest djs της συναυλίας δεν φορούσε τη βέρα του. Τυχαίο άραγε; Ο καιρός θα δείξει! Άλλωστε εκείνος χάνει αν κρίνουμε από την εμφάνιση της Beyonce!

Read More

And More