Beyonce: Η “καυτή” εμφάνιση στο “Super Bowl 50” και το πολιτικό μήνυμα για τα δικαιώματα των μαύρων!

Κι όμως η Beyonce ξεχώρισε για μια ακόμη φορά. Η διάσημη τραγουδίστρια λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Formation” (δες εδώ το clip) βρέθηκε στο “Super Bowl 50” με ένα “καυτό” κορμί -Dsquared2- και προκάλεσε πανικό! Ταυτόχρονα, όμως έστειλε και το δικό της πολιτικό μήνυμα, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των μαύρων…
Η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από τον Μάικλ Τζάκσον όταν τραγούδησε στο “Super Bowl” το 1993, μόνο που εκείνη επέλεξε το ίδιο militaire look, φορώντας ένα θεόστενο μαύρο κορμάκι… Και προφανώς έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι χορό και τις εντυπωσιακές καμπύλες… βάζοντας τέλος και στις φήμες πως είναι και πάλι έγκυος.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όμως δεν έμεινε μόνο στην εμφάνιση και στην εντυπωσιακή ερμηνεία των τραγουδιών της και όχι μόνο… με τον Bruno Mars και των Chris Martin των Coldplay, αλλά φρόντισε να περάσει και το μήνυμά της για τα δικαιώματα των μαύρων. Έτσι, έντυσε τις χορεύτριες “Μαύρους Πάνθηρες” και κατά την διάρκεια της εμφάνισής τους σχημάτισαν το “X”, με σαφή αναφορά στον “Malcom X” – όπως αναφέρει η Daily Mail.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Instagram Beyonce, CBS

Read More

And More