Brigitte Trogneux: Η λατρεία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας σε γνωστό οίκο και η πανάκριβη τσάντα με τα αρχικά της! [pics]

Στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, χθες οι πρώτες κυρίες που συνόδευσαν τους αρχηγούς των κρατών, επισκέφθηκαν στις Βρυξέλλες το Μουσείο Magritte! Aνάμεσα σ΄αυτές η πάντα όμορφη και κομψή Μελάνια Τραμπ αλλά και η πολυσυζητημένη πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ.

Και μπορεί η Μελάνια να ήταν η πιο εντυπωσιακή κυρία, ωστόσο η 62χρονη σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, ξεχώρισε ξανά με τις στυλιστικές της επιλογές και μάλιστα οι φωτογράφοι του Reuters, έκαναν κοντινά πλάνα στην υπέροχη louis vuitton τσάντα της η οποία είναι από τα πιο καινούργια και σπάνια μοντέλα του γνωστού γαλλικού οίκου. Η πανάκριβη τσάντα της Μπριζίτ είναι μάλιστα ειδική παράγγελία αφού αν προσέξεις καλά θα δεις τα γράμματα Β.Μ που θα μπορούσε άνετα να είναι τα αρχικά της Brigitte Macron!

H κομψή πρώτη κυρία της Γαλλίας φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, και για μια ακόμη φορά ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με Louis Vuitton, τσάντα, γόβες, ζώνη φόρεμα, δείχνοντας τη λατρεία της στον γνωστό οίκο!

Οι πρώτες κυρίες της Γαλλίας και της Αμερικής. Ποιο στυλ σου αρέσει περισσότερο

Η τσάντα με το μονόγραμμα της Mπριτζίτ Τρονιέ

Read More

And More