Brit Awards 2016: τα 5 beauty looks που ζηλέψαμε (κι εσύ)!

Χθες το βράδυ έγιναν τα Brit Awards. Και σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα red carpet event, τα βρετανικά βραβεία είναι η πιο… rock εκδοχή βραβείων με μακιγιάζ και μαλλιά που μπορείς να κάνεις κι εσύ στην βραδινή σου έξοδο. Σου έχουμε πέντε ολοκαίνουριες και φρέσκες ιδέες για να διαλέξεις και φυσικά να ψηφίσεις στο τέλος του post το δικό σου πιο αγαπημένο beauty look!

Rihanna

H Rihanna επέλεξε να μας δείξει μια πιο… κοριτσίστικη εδοχή του εαυτού της. Εδώ με παστέλ μοβ σκιά το χρώμα για την οποία δανείστηκε από το φόρεμά της!

Adele

Και η Adele κινήθηκε στη matchy- matchy λογική αφού σέταρε ρούχο με κραγιόν. Όμως, αυτό που μας άρεσε περισσότερο σε εκείνη είναι ο τρόπος που χτένισε τα μαλλιά της δημιουργώντας μια ατίθαση κίνηση στις άκρες.

Alexa Chung

Πολύ λεπτή γραμμή eyeliner, φυσικά και ενυδατωμένα χείλη και ένα edgy shag κούρεμα: η Alexa Chung είναι το απόλυτο icon κάθε κοριτσιού εκεί έξω που επιδιώκει να γίνει το επόμενο it girl!

Lily Donaldson

To edgy μακιγιάζ ματιών που έπαιξε πολύ στο London Fashion Week για την σεζόν Fall/Winter 2016 φορέθηκε από το top model Lily Donaldson. Για να ισορροπήσει την πολύ τραβηγμένη γραμμή eyeliner άφησε τα χείλη της nude αλλά super ενυδατωμένα.

Cheryl Fernadez- Versini

To messy hun χτένισμά της (aka half up top knot) αποδείχτηκε αντάξιο ενός red carpet event ενώ μας άρεσε ιδιαίτερα και το μακιγιάζ των ματιών της: μαύρο smokey με μαύρη γραμμή στο εσωτερικό του ματιού!

Read More

And More