Calvin Harris: Πώς από ”ασχημόπαπο” μεταμορφώθηκε σε έναν από τους πιο sexy άνδρες στον πλανήτη!

Ο Calvin Harris είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και περιζήτητους εργένηδες, με τις μετοχές του στη μουσική βιομηχανία να ανεβαίνουν συνεχώς! Ο 31χρονος μουσικός έχει καταφέρει να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Armani και μέσα στο 2015 να αναδειχθεί ως ένας από τους 10 πιο sexy άνδρες του πλανήτη. Και όχι άδικα!

Τον τιμητικό αυτό τίτλο του έδωσε το περιοδικό Heat και σίγουρα τον υποστηρίζουν οι εκατομμύρια θαυμάστριες -αλλά και θαυμαστές- σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα ο Calvin έχει καταφέρει να αγαπηθεί μέσα από το “How deep is your love” και όχι μόνο!

Το νέο του single σε συνεργασία με τους ανερχόμενους Βρετανούς παραγωγούς Disciples συνεχίζει την ιλιγγιώδη πορεία του στα charts παγκοσμίως αλλά και στην χώρα μας αφού παραμένει στην κορυφή του ελληνικού iTunes περισσότερο από δύο βδομάδες. Επιπλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του International Airplay Chart και στο #2 του γενικού.

Ο διάσημος DJ και παραγωγός έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συνεργασία του με τη Rihanna, πριν 4 χρόνια, ενώ από τότε έχουν έρθει συνεργασίες με μεγάλα ονοματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως Ellie Goulding, John Newman, Rita Ora και πολλοί ακόμα.

Και φυσικά, ένα τέτοιο αγόρι δεν θα μπορούσε να μην έχει δίπλα του ένα εξίσου εντυπωσιακό κορίτσι. Η Taylor Swift είναι αυτή που ζηλεύουν oι fans του και που ίσως σκεφτεί να τον κάνει να παρατήσει την εργένικη ζωή του.

Πάντως, μια χαρά τα έχει καταφέρει το “ασχημόπαπο”. Δε νομίζεις;

Read More

And More