Christina Applegate: Δες την ανανεωμένη της κουζίνα και εμπνεύσου!

Christina Applegate: Την αγαπήσαμε από τη θρυλική σειρά Married with Children όπου έκανε την αλητήρια κόρη του Άλ Μπάντι και για 11 σεζόν η ακατάστατη κουζίνα των Μπάντι ήταν ο χώρος της. Τη θαυμάσαμε για το θάρρος της να παλέψει με τον καρκίνο του μαστού και να το δημοσιοποιήσει. Η Christina Applegate είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και παράλληλα μητέρα μίας κόρης που υπεραγαπά. Το σπίτι της είναι ο φυσικός της χώρος, στο οποίο ζει εδώ και 20 χρόνια. Το σπίτι αυτό χτίστηκε το 1985 και η κουζίνα ήταν ο μόνος χώρος που δεν είχε ανακαινιστεί ριζικά. “Κάθε φορά που έμπαινα στην κουζίνα ένιωθα θυμό για το πόσο άσχημη είναι” δήλωνε η Christina. Ώσπου μία πλημμύρα που της κατάστρεψε τα πατώματα την ώθησε πια να απευθυνθεί στην εταιρία Laurel&Wolf για να σχεδιάσουν μαζί τη νέα της κουζίνα!


Η designer Jessica Today έγινε ο σύμβουλος της ηθοποιού και μαζί σχεδίασαν τον νεο της χώρο που είναι πραγματικά εντυπωσιακός.


Ο βασικός γνώμονας στη σχεδιάση της κουζίνα της είναι να είναι φιλική για οικογένεια και να προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας εργαζόμενης μητέρας.


Η νέα κουζίνα λοιπόν είναι ένας χώρος ηρεμίας, μοντέρνος, εξυπηρετικός και ταυτόχρονα λειτουργικός για της ανάγκες της οικογένειά της.


Διαθέτει όμορφες λεπτομέρειες όπως αυτά τα ανοιχτά ράφια με τα ποτήρια και τα κρασιά.


Ένα από τα όνειρα της Christina ήταν η κουζίνα της να αποκτήσει το λεγόμενο mudroom δηλαδή ένα μικρό δωματιάκι όπου θα βγάζουν τα παπούτια τους όταν έρχονται απ’ έξω ώστε να μην λερώνεται το υπόλοιπο σπίτι. Όπως η ίδια είπε, πρώτα απλώς έβρισκε παρατημένα παπούτσια στο χωλ του σπιτιού ενώ τώρα όλα είναι τακτοποιημένα!


Η κουζίνα διαθέτει και χώρο πλυσίματος εξίσου οργανωμένο.


Ο χώρος της τραπεζαρίας άλλαξε κα μετατράπησε σε έναν χώρο που αποπνέει άνεση και διάθεση για… “μάζωξη” και γιορτή και έτσι πλέον η κουζίνα της Christina θυμίζει σπίτι και όχι απλώς ακόμη έναν χώρο του σπιτιού.

And More