Contouring! Μάθαμε πώς να κάνουμε κοψίματα σε 5 λεπτά!

Για μένα που ασχολούμαι υπερεντατικά με το beauty, κάθε μέρα στην ομορφιά προκύπτει και μια νέα άγνωστη λέξη. Κάποιες από αυτές τις άγνωστες λέξεις τις εμπνέεται ο μπιουτόκοσμος για να μην βαριόμαστε ενώ κάποιες άλλες έρχονται για να μείνουν. Στην δύο κατηγορία ανήκει το contouring!

Η μανία με το contouring ξεκίνησε 2-3 χρόνια πριν όταν η Kim Kardashian είχε ανεβάσει αυτή την photo…

Και μετά ακολούθησε αυτή η υστερία και γράφαμε για το contouring και δεν ξέραμε πού να βάλουμε το κατάλευκο make up και πού την σκούρα πούδρα για κάτι που τελικά ούτε εύκολο στην πράξη ήταν (εκτός αν ήσουν ο Mario Dedivanovic, προσωπικός make up artist της Kim Kardashian εξαιτίας του οποίου ο beauty πανικός που βλέπεις παραπάνω!) ούτε πρακτικό στην καθημερινότητά μας εκτός αν δεν δουλεύεις και έχεις οοοοοολοοοο τον χρόνο στην διάθεσή σου να κάνεις αυτό το πράγμα από το πρωί που θα σηκωθείς μέχρι να δύσει ο ήλιος!

ΚΑΝΑΜΕ CONTOURING ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!

Πριν λίγες μέρες και με αφορμή το ολοκαίνουριο λανσάρισμα της σειράς New Dimension από την Estee Lauder είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πώς γίνεται το contouring σωστά και σε χρόνο που δεν ξεπερνούσε τα 5 λεπτά! Και όλα αυτά χάρη στον μοναδικό Τάκη Μαυριγιαννάκη, official make up artist της Estee Lauder. Και ως η προσωπική σου beauty editor σου λέω να με εμπιστευείς γιατί το αποτέλεσμα ήταν α) τέλειο η διαδικασία β) πανεύκολη και αξίζει να δεις πώς να κάνεις contouring σε 5 λεπτά (και να κάνεις μόνο αυτά χωρίς καν να βάζεις foundation ή σκιές στα μάτια αν δεν το συνηθίζεις!).

Contouring! Μάθαμε πώς να κάνουμε κοψίματα σε 5 λεπτά! Δες εδώ τα βήματα!

Read More

And More