DIY: Πως να φτιάξεις μόνη σου γάντια με πέρλες!

Ο καιρός έχει ξεκινήσει να γίνεται πολύ μα πολύ κρύος! Ναι και κάπου εδώ ταιριάζει το γνωστό “Baby it’s cold outside”. Για να αντεπεξέλθεις λοιπόν, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και να βγεις νικήτρια, χρειάζεσαι και τον ανάλογο εξοπλισμό. Ο δικό σου εξοπλισμός φυσικά είναι τα χειμερινά αξεσουάρ. Ήδη την περασμένη εβδομάδα σου δείξαμε πως να φτιάξεις μια cosy headband. Αυτήν τη φορά συνεχίζουμε το έργο μας και σε συνεργασία με την Πόπη Αναστούλη σου δείχνουμε πως να φτιάξεις ένα στιλάτο ζευγάρι γάντια σε στιλ γκέτες.

Και κάπου εδώ θα σου αναφέρω τους λόγους που λάτρεψα αυτά τα γάντια και είμαι σίγουρη ότι θα τους εκτιμήσεις. Καταρχήν, δεν γίνεται να περάσει ο χειμώνας χωρίς να έχουμε ένα προστατευτικό στα χέρια μας. Το θέμα είναι ότι τα κλασικά γάντια δεν είναι και τόσο εύχρηστα. Και τι εννοώ; Φοράς τα κλασικά γάντια και σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο. Πρέπει να τα βγάλεις για να πατήσεις το touch κινητό σου και να απαντήσεις. Με αυτά τα γάντια που σου δείχνουμε εμείς όμως, δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα, μιας και τα δάχτυλα είναι ήδη έξω από το αξεσουάρ.

Επίσης, τα γάντια που έφτιαξε για εμάς η Πόπη είναι στο must χρώμα της σεζόν, το ροζ δηλαδή. Είναι fresh, στιλάτο και πολύ αγαπητό από όλες εμάς. Τέλος, διακοσμούνται από λαμπερές πέρλες, μια ιδέα που “κλέψαμε” από τον οίκο Gucci, ο οποίος λάνσαρε ροζ γάντια με πέρλες!

Κάνε κλικ εδώ λοιπόν, δες τα υλικά και τη διαδικασία!


Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More