Δανάη Επιθυμιάδη: 6 πράγματα που δεν ξέρεις για τη νέα πρωταγωνίστρια του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Η παρουσία της Δανάης Επιθυμιάδη δεν περνάει απαρατήρητη. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταφέρει να γίνει το όνομά της να talk of the town λόγω της συμμετοχής της στη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Είναι αδιαπραγμάτευτα ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Η νεαρή ηθοποιός -που θα ενσαρκώσει το ρόλο της Στέλλας δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη- έχει κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Αυτό την έκανε να ξεχωρίσει άλλωστε και στην οντισιόν για τη σειρά ανάμεσα σε 16 ηθοποιούς. Μέσα σε αυτές ήταν και πολλές γνωστές κυρίες της εγχώριας σκηνής.

Ας δούμε, λοιπόν, 6 πράγματα που την κάνουν να ξεχωρίζουν και δεν είναι ευρύτερα γνωστά!

-Σπούδασε θεατρολογία στο Λονδίνο.

-Έχει σπουδάσει και στην Αμερική και έχει ζήσει την καθημερινότητά τους, εκεί που άνθρωποι από όλο τον πλανήτη φτάνουν με στόχο να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 και φοίτησε στη σχολή American Academy Of Dramatic Arts.

-Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, αποτέλεσε για δύο χρόνια μέλος του Academy Company.

-Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2011.

-Συνεργάστηκε για δύο παραστάσεις με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας.

-Στην Αθήνα έχει πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραγωγές όπως το “Δύο Ευγενείς απ’ τη Βερόνα”, “Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία”, “Έγκλημα στη γκαλερί”, “Μόνον Ωραία” και άλλα.

Για το “Μόνον Ωραία” είχε δώσει μία από τις πρώτες της συνεντεύξεις και μπορείς να τη δεις παρακάτω!

Read More

And More