Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο και πανάκριβο διαμέρισμα της κόρης του Μπιλ Κλίντον!

Ένα γιγαντιαίο διαμέρισμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης θα αγοράσει η κόρη του Μπιλ Κλίντον, Τσέλσι με τον σύζυγό της. Το ζεύγος πούλησε το ήδη υπάρχον διαμέρισμά του σε γειτονικό τετράγωνο έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων και ετοιμάζεται να αγοράσει το νέο έναντι 10 εκατ. Πώς θα γίνει αυτό; Θα δώσουν προκαταβολή 2,1 εκατομμύρια και θα πληρώνουν μια αστρονομική μηνιαία δόση δανείου ύψους 52.000 δολαρίων!


Το διαμέρισμα του ζεύγους βρίσκεται στο κτίριο The Whitman δίπλα στο πάρκο της γνωστής Madison Square, μιας από τις πλέον περιζήτητες γειτονιές του Μανχάταν. Το κτίριο έχει όλα κι όλα 4 οροφοδιαμερίσματα ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας από της Κλίντον.


Όπως διαπιστώνει κανείς και από την κατοψη του οροφοδιαμερίσματος, διαθέτει 6,5 μπάνια, αρκετά υπνοδωμάτια, σαλόνι, τεράστια βεράντα, δική του αποθήκη και έναν τεράστιο διάδρομο που συνδέει τη μία άκρη με την άλλη του διαμερίσματος.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και οι μεσίτριες του σπιτιού, το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μπορεί κάλιστα στη μία πτέρυγά του ο ένας ένοικος να κάνει πάρτι και στην άλλη ο άλλος να κοιμάται!


Το διαμέρισμα είναι από τα πλέον μακριά σε μήκος αφού καλύπτει ένα οικοδομικό τετράγωνο!


Το μεγάλο ατού του είναι φυσικά η φύλαξή του αφού αντιστοιχεί ένας φύλακας ανά όροφο 24 ώρες τη μέρα!


Το διαμέρισμα διαθέτει κάθε κομφόρ όπως αρμόζει σε μια πρώην Πρώτη Κόρη!


Το κτίριο είναι 90 ετών όμως το εσωτερικό του σε τίποτα δεν θυμίζει τόσο παλιό κτίριο!


Η υπέροχη θέα από κάθε του δωμάτιο συγκαταλέγεται επίσης στα πλεονεκτήματά του!

And More