Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Γιορτινές ιδέες για να στολίσεις!

Ψάχνεις ακόμη ιδέες για τη γιορτινή σου διακόσμηση; Δεν έχεις καταλήξει για το στιλ της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του σπιτιού σου; Αναζητάς ιδέες και έμπνευση; Σου έχουμε τις καλύτερες! Δες τις φωτογραφίες και εμπνεύσου!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σπίτι ζητάει να ντυθεί γιορτινά! Γι’ αυτό φροντίζουμε να σου φέρνουμε ό,τι καλύτερο είδαμε σε χριστουγεννιάτικες ιδέες για να στολίσεις!

/
Μια κλασική και αρχοντική διακόσμηση απαιτεί χρυσό και κόκκινο, χρώματα αυτοκρατορικά. Μεγάλες γιρλάντες με φιόγκους στο τζάκι, στολίδια σε κόκκινο και χρυσό για το δέντρο και αντίστοιχα κεριά στο τραπεζάκι!

/
Το ασημί είναι ένα μοντέρνο χρώμα και μπορεί να δώσει εορταστικό ύφος στο σπίτι σου! Ένα στεφάνι βαμμένο ασημί με μερικές λευκές μπάλες σε ένα τραπεζάκι στο χωλ του σπιτιού δίνουν εορταστικό ύφος!

/
Ένας αποξηραμένος κορμός δέντρου ή ένα μεγάλο κλαδί, βαμμένο ασημί με διακόσμηση από κρυσταλλάκια ή λευκά φώτα συνθέτουν ένα μοναδικό και μοντέρνο δέντρο. Για περισσότερο χρώμα βάλε μερικά πολύχρωμα κουτιά δώρων στη βάση του δέντρου σου!

/
Εάν επίκεντρο του σπιτιού σου είναι το τζάκι, τότε όλη η διακόσμηση πάει εκεί. Το δέντρο στολίζεται δίπλα του και οι κάλτσες του Άγιου Βασίλη θα κρέμονται στα δύο πλάγια του!

/
Για μια πιο…. νεραϊδένια διακόσμηση πλέξε κλαδιά κισσού με λαμπάκια και διακόσμησε τη σκάλα σου ή τις κάσες του σπιτιού σου!

/
Το κόκκινο είναι πάντα μια γιορτινή επιλογή! Βάλε κόκκινα κεριά και κόκκινες γιρλάντες ακόμη και στα φωτιστικά σου για να δώσεις ένα θερμό τόνο στις γιορτές!

Read More

And More