Δες πώς το κάνουν οι stars και σέταρε κι εσύ τα γυαλιά με το κραγιόν σου!

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ σου είναι μια αντηλιακή με χρώμα κι ένα κραγιόν. Όσον αφορά τα μάτια, δεν χρειάζεσαι τίποτα παρά μόνο ένα ζευγάρι stylish γυαλιά ηλίου και από μέσα έντονες βλεφαρίδες (μπορεί και extensions βλεφαρίδων! Το κάναμε και έρχεται σύντομα review).

Εν τω μεταξύ, ας κάνουμε focus σε αυτό το lips+ sunglasses combo που κάνουν τα αγαπημένα μας style icons. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες για να σετάρεις σωστά το κραγιόν με τα γυαλιά σου. Ας πούμε, αν φορέσεις ένα nude κραγιόν απόφυγε τα μαύρα γυαλιά γιατί όλο το πρόσωπό σου θα δείχνει αδιάφορο. Σε αυτή την περίπτωση τα γυαλιά θα πρέπει να είναι ultra stylish για να τραβήξουν την προσοχή. Αντίθετα, αν φορέσεις μαύρα γυαλιά ηλίου το κόκκινο κραγιόν είναι απαραίτητο γιατί με ελάχιστη προσπάθεια θα έχεις αποκτήσει χρώμα στο πρόσωπό σου και στιλ στην εμφάνισή σου. Τέλος, ένας ακόμη κανόνας θα ήταν: όταν τα γυαλιά σου είναι αρκετά εκκεντρικά ή έστω όχι κλασικά, απόφυγε το έντονο χρώμα στα χείλη ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Γενικά, έχε στο νου σου πως ο χρυσός κανόνας είναι να υπάρχει ένα στοιχείο στο πρόσωπό σου το οποίο να τραβά την προσοχή: είτε τα γυαλιά σου είτε το κραγιόν σου.

Ξεσηκώσαμε τα πιο αγαπημένα μας lips+ sunglasses combo από το instagram των it girls. Πάρε ιδέες!

Beyonce

Ένα ζευγάρι γυαλιά με χρυσό σκελετό ταιριάζουν τέλεια με ένα γήινο χρώμα στα χείλη!
Γυαλιά Rayban- κραγιόν Foxxy Pout Balm Girls, The Balm (€15.61), Make Me Up

Kendall Jenner


Αν έχεις γυαλιά με χρώμα, δανείσου το χρώμα των γυαλιών σου και για τα χείλη σου. Όμως, επίλεξε αντί για κραγιόν gloss έτσι ώστε ναι μεν να αποτυπωθεί το χρώμα αλλά να μην είναι τελικά τόσο έντονο.
Γυαλιά Marc Jacobs- lipgloss Juicy Shaker, απόχρωση Berry in Love (€22.00), Lancome

Kylie Jenner


Αν έχεις γυαλιά με καθρέφτη ή ένα πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο παίξε με ήπια, ματ χείλη.
Γυαλιά Asos- υγρό κραγιόν που μεταμορφώνεται σε ματ όταν απλωθεί στα χείλη, Dual No Transfer Tommy G (€12.99).

Selena Gomez


Δεν υπάρχει πιο κλασικός και sexy συνδυασμός από ένα κόκκινο κραγιόν στο τόνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου!
Γυαλιά Jimmy Choo- κραγιόν Marilyn Cabernet, Max Factor.

Taylor Swift


Δώσε ένα twist χρώματος στο πρόσωπό σου με ένα έντονο φούξια κραγιόν που θα σετάρεις με ένα κλασικό ζευγάρι γυαλιά όπως είναι τα Wayfarer.
Γυαλιά Wayfarer Rayban- κραγιόν Relentlessly Red της MAC (€18.00)

Read More

And More