Δες τι έγινε όταν αυτό το μοντέλο αποφάσισε να ανεβάζει αληθινές beauty στιγμές της στο instagram!

Με λένε Νατάσα και με βρίσκεις στο instagram ως berenata. Κι έχω σκεφτεί πολλές φορές να φτιάξω ένα άλλο προφίλ, το antiberenata με real beauty φωτογραφίες: χωρίς να έχω μακιγιάζ στο πρόσωπο, χωρίς τα μαλλιά μου να είναι φρεσκολουσμένα και υπερλεία, χωρίς το μανικιούρ μου να είναι τέλειο.

Γι’αυτό και η είδηση αυτή με ενθουσίασε διπλά! Γιατί κάπου στον πλανήτη (στο Λονδίνο, όχι τόσο μακριά) κάποια άλλη το έκανε πριν από μένα. Ο λόγος για το μοντέλο και blogger Stina Sanders η οποία μια μέρα σταμάτησε να ποστάρει τις υπερτέλειες φωτογραφίες του εαυτού της και άρχισε να ανεβάζει photo από το ξεφτισμένο πεντικιούρ της, πόζα από το μπάνιο της την ώρα που έχει βάλει κρέμα για να βγάλει το μουστάκι της (έλα πες αλήθεια! Όλες έχουμε περάσει από αυτή τη φάση!). Τι λες να έγινε; Αυξήθηκαν οι followers; Ή μήπως έπεσαν κατακόρυφα; Scroll down για την απάντηση και καναδυό photo…

Το πριν…


Το μετά (όταν αποφάσισε να ανεβάζει real beauty photos)…


Και κάτι λίγο από ξεφτισμένο pedi…


Το αποτέλεσμα από μερικές τέτοιες photos που ανέβασε διαδοχικά να χάσει 3.000 followers σε μερικές μέρες! Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ! Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο People λέγοντας το εξής: “Όταν ανέβαζα αυτές τις άσχημες selfie στην πραγματικότητα τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου! Ποιος νοιάζεται πώς δείχνουν τα μαλλιά σου; Να είσαι ευτυχισμένη με την ζωή σου και να έχεις αυτοπεποίθηση όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη! Είναι τόσο σημαντικό να είσαι αληθινή!”.

Και θέλεις να ξέρεις κάτι; Μετά την συνέντευξη αυτή οι followers της Stina Sanders έφτασαν τους 35.000!

Read More

And More