Έφτασε στο γραφείο η συλλογή της Brooke Candy με τη MAC! Ποια προϊόντα λατρέψαμε!

Αν υπάρχει μια διάσημη που δικαιούται να έχει την δική της σειρά μακιγιάζ αυτή είναι η Brooke Candy! Γιατί από τα πράγματα που την χαρακτηρίζουν είναι το nail artist, οι γενναίες δόσεις glitter που φοράει και όλα αυτά τα φτερά.

ΤΩΡΑ, σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις ποια είναι η Brooke Candy (αααν) να σου πω ότι είναι τραγουδίστρια και να βάλεις τα ακουστικά σου για να ακούσεις ένα από τα τραγούδια της όσο θα σου μιλάω γι’αυτή και την συλλεκτική σειρά μακιγιάζ που έρχεται τον Μάιο σε συνεργασία με τη MAC!

Και συνεχίζω με την σειρά. Η σειρά λοιπόν, περιλαμβάνει 15 προϊόντα από κραγιόν, μολύβια χειλιών, μάσκαρα και glitter και όπως είπε και η ίδια στο Allure προσπάθησε να συμπεριλάβει στη σειρά όλα τα must have για κάθε γυναίκα που είτε της αρέσει να βάφεται είτε όχι! Πηγή έμπνευσής της είναι η Jayne Mansfield και όπως θα δεις η σειρά έχει ένα glam και θα συνεχίσω με εκείνα τα δύο προϊόντα που πρέπει η καθεμία από εμάς να βάλει στο νεσεσέρ της (είτε ακούει Brooke Candy στο repeat είτε όχι).

Παραπάνω το visual και παρακάτω τα δύο αγαπημένα μου προϊόντα…


Δεν φοράω lip gloss αλλά αυτή εδώ η απόχρωση σε ένα ψαγμένο 90’s τόνο μπορεί να αλλάξει γνώμη σε καθεμία από εμάς!


Brooke Candy gloss για τα μάτια ή Studio Eye Gloss White όπως είναι ο πιο επίσημος τίτλος του. Είναι αρκετά κολλώδες αλλά γράφει τέλειο στα μάτια και επίσης μπορείς να το σετάρεις με γενναίες δόσεις μάσκαρα, glitter στα μάτια και ένα ματ κραγιόν για το contrast των υφών.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει το Μάιο και η beauty συμβουλή μου είναι να δεις τα υπόλοιπα από κοντά γιατί έχει και τέλειες αποχρώσεις κραγιόν.

Last chance info: σε μερικές μέρες θα συναντήσω την Brooke Candy από κοντά. Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να τη ρωτήσω;

Read More

And More