Δέσποινα Βανδή: Όλα όσα τη βοήθησαν να βρει τις ισορροπίες της και τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της!

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, η Δέσποινα Βανδή μιλά για το λόγο που επιλέγει να δίνει εξαιρετικά σπάνια συνεντεύξεις, τη ριζική αλλαγή στην κοσμοθεωρία της από τότε που έγινε μητέρα, τους ανθρώπους που έβγαλε από τη ζωή της, τα νέα σχέδια. Ακόμα, αποκαλύπτει στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι όλα όσα τη βοήθησαν να βρει τις ισορροπίες της και τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της.

Τα τελευταία χρόνια, η Δέσποινα, πολύ συνειδητά, αποφεύγει τις συνεντεύξεις. Όπως εξηγεί, νιώθει πως τα έχει πει όλα τόσα χρόνια, ενώ παράλληλα καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η συμμετοχή της στο The Voice, όπου τα τελευταία δύο χρόνια είναι ανάμεσα στους τέσσερις coaches του talent show. Kαθώς επί μήνες βρισκόταν κάθε εβδομάδα στην τηλεόραση, ένιωθε πως δεν έχει λόγο να πει κάτι παραπάνω, είχε ήδη υπερέκθεση μέσα από αυτό. Παρ’ όλα αυτά, τα δημοσιεύματα για εκείνη και τη ζωή της δεν σταματούν, με πολλά από αυτά να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως αυτό που ισχυριζόταν πως βάφτισε τον 8άχρονο γιο της κρυφά, μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Το τελευταίο γράφτηκε άκομψα πριν από λίγο καιρό, μάλιστα μέσα στην περίοδο του δημοψηφίσματος, γι’ αυτό και το διέψευσε μέσα από το λογαριασμό της στο twitter –αν και γενικά δεν συνηθίζει να διαψεύδει τις ανακρίβειες που γράφονται κατά κόρον γι’ αυτήν εδώ και δύο δεκαετίες.

“Για μένα ήταν πολύ σημαντικό πώς σε αυτή τη διαδρομή είχα τον Ντέμη δίπλα μου, ο οποίος, λόγω προσωπικότητάς, ψυχισμού και μυαλού, συνειδητά και ασυνείδητα, με βοήθησε να σταθώ χωρίς να χαθώ. Μετά ανέπτυξα κι εγώ τις άμυνες μου”, εξομολογείται για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

Για τις τέλεις αναλογίες της αποκαλύπτει πώς κάνει pilates και TRX τέσσερις – πέντε φορές την εβδομάδα και με τα χρόνια έχει αποκτήσει υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Η λέξη που χρησιμοποιεί είναι “διατροφή”, ποτέ “δίαιτα” και τονίζει πώς πρέπει να τρώμε τα πάντα, αλλά με μέτρο.

Ποια είναι τα νέα της σχέδια επαγγελματικά; Παράλληλα με τις προετοιμασίες για τη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου, η Δέσποινα έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει τραγούδια για το νέο της άλμπουμ. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε μια φωτογραφία της στο στούντιο με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο. «Ο Δημήτρης είναι και φίλος μου, έτσι είναι ο πρώτος άνθρωπος που του χτυπάω την πόρτα. Αλλά θα είναι ξανά ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, από διαφορετικούς συνθέτες και στιχουργούς», λέει η ίδια. Το πρώτο της single υπολογίζεται να κυκλοφορήσει άμεσα.

Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις για το The Voice 3 που προγραμματίζεται για τις αρχές του 2016, καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια απόλαυσε τη διαδικασία, αλλά και τη χημεία με τους άλλους 3 coaches. To χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More