Διακόσμηση χειμώνας 2016: Πώς να “γεμίσεις” έναν άδειο τοίχο!

Έχεις τοίχους άδειους; Αναζητάς έμπνευση πώς να κρεμάσεις κάδρα και αντικείμενα; Αυτόν τον κρύο χειμώνα επιβάλλεται οι τοίχοι σου να είναι ντυμένοι αλλά και το σπίτι σου ζεστό για να τα βγάλεις πέρα! Και αν έχεις πολλά διαφορετικά κάδρα ή αντικείμενα που δεν ξέρεις πώς να τα κρεμάσεις ή δεν ξέρεις τι να βάλεις στον τοίχο σου για να δείχνει μοντέρνος τότε σου έχουμε προτάσεις για τη διακόσμησή του!!


Φτιάξε ένα όμορφο πανελ από διαφορετικά κάδρα με κεντρικό κάποιο με ενα μότο καθώς και αντικείμενα με έντονο χρώμα.


Αν σου αρέσει το ξύλο, τότε κάνε ένα “κολλάζ” από ξύλινες κορνίζες και αντικείμενα από ξύλο.


Κάνε την έκπληξη! Διακόσμησε τον τοίχο με αρκετά όμοιου υλικού κάδρα και ανάμεσά τους τοποθέτησε ένα αντικείμενο τελείως διαφορετικό όπως εδώ το γράμμα C.


Αν είσαι φαν της ομοιομορφίας, τότε αυτή είναι μια διαφορετική πρόταση που θα σου αρέσει!


Ανακάτεψε τα μεγέθη! Βάλε στον τοίχο σου κάδρα σε διαφορετικά μεγέθη αλλά με ίδιο περίπου σχήμα (τετράγωνα, ορθογώνια, οβάλ κ.ο.κ.)


Αν είσαι φαν του vintage αυτή η πρόταση σου ταιριάζει!


Μια τάση αγαπημένη του σκανδιναβικού design είναι και αυτή, δηλαδή μεγενθυμένες φωτογραφίες συνήθως ασπρόμαυρες με κοινό θέμα.


Μινιμαλιστική πρόταση: Φρόντισε τα κάδρα σου να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα έπιπλα όπως εδώ το μοτίβο είναι μινιμαλιστικό σε όλο το χώρο.


Μια άλλη τάση είναι τα κάδρα που καλύπτουν έναν τοίχο κυριολεκτικά από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, κυρίως σε χωλ ή διαδρόμους.

Read More

And More