Διασήμων… μπάνια: Δες μερικά από τα πιο πολυτελή μπάνια των stars!

Το μπάνιο είναι ίσως ο πιο ιδιωτικός χώρος για τον καθένα ακόμη και από την κρεβατοκάμαρα. Είναι χώρος χαλάρωσης, είναι χώρος απόλυτα προσωπικός και ιδιαίτερος. Όταν πρόκειται για μπάνια διάσημων και πλουσιών όμως είναι ένας χώρος όπου η πολυτέλεια είναι το ζητούμενο!

Πώς ήταν ή είναι τα μπάνια μερικών από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο; Αυτό το φωτορεπορτάζ θα σε κάνει να ζηλέψεις ίσως, να εκπλαγείς ή ακόμη και να δυσανασχετήσεις με τις επιλογές μερικών ανθρώπων όπως π.χ. ο Mike Tyson ή Μέριλιν Μονρόε!

Δες τις φωτογραφίες!

/
Ένας από τους πιο αγαπημένους Bond όλων των εποχών, ο Sir Roger Moore, βέρος Βρετανός, είχε την πολυτελή του οικία στη βρετανική εξοχή-πού αλλού; Το μπάνιο του είχε θέα την εξοχή και ήταν ένας χώρος αρκετά country με πολύ μάρμαρο.

/
Από τα πιο κιτς μπάνια που έχουμε δει ποτέ είναι και αυτό του Mike Tyson στην πρώην βίλα του. Μαύρος γρανίτης, χρυσές βρύσες και τεραστίων διαστάσεων τζαμαρία για να βλέπει το δάσος. Οι παπαράτσι δεν τον ενοχλούσαν άραγε;


Θα περίμενε κανείς κάτι πιο… masculine για τον σκληρό Αλ Πατσίνο. Και όμως, το μπάνιο του σε ένα από τα σπίτια που κατοίκησε ήταν ένας χώρος απόλυτα αρμονικός σε λευκό χρώμα.


Ο Κέβιν Κόστνερ διαθέτει σπίτι με αυτό το μπάνιο που μοιάζει περισσότερο με χώρο γυναικείου σπα!


Αδυναμία στο μαύριο φαίνεται πως είχε και η ντίβα Μεριλιν Μονρόε. Το μπάνιο της στη μαιζονέτα της στη Νέα Υόρκη υπήρξε ένας συνδυασμός μαρμάρου και γρανίτη.


Η πολυτέλεια ήταν το ζητούμενο και για την Celine Dion που ήθελε να παίρνει το μπάνιο της σε ξύλινη μπανιέρα με μοκέτα στο πάτωμα!


Η θρυλική ηθοποιός Κάθριν Χεπμπορν διέθετε ένα μπάνιο απλό και προστατευμένο από αδιάκριτα βλέμματα.


Όσο για την καλύτερη θέα μπάνιου; Το συγκρότημα των Kiss είχε την καλύτερη θέα στο λεγόμενο “Κiss Mansion”!

Πηγή: Daily Mail

Read More

And More