Δήμητρα Ματσούκα: Μιλά για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί, αλλά και για τα 130.000 ευρώ που έχασε! [pics]

Η Δήμητρα Ματσούκα, αφοπλιστικά ειλικρινής, μιλά για τον ρόλο της στην υπερπαραγωγή του Πάνθεον ”Πυγμαλίων-Ωραιά μου κυρία”, αλλά και τη ζωή της εκτός σκηνής στο ”Weekend” που κυκλοφορεί με την εφημερίδα ”Αγορά”’, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχτεί ρατσισμό και ότι έχασε 130.000 ευρώ.

Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την Ελίζα Ντούλιτλ στο γνωστό έργο του Μπέρναρντ Σω που ανεβαίνει στο θέατρο Πάνθεον και λέει σχετικά: ”Πρόκειται για έναν ρόλο που είναι δώρο για έναν ηθοποιό. Η Ελίζα είναι ένα χαμίνι του δρόμου που θέλει να αλλάξει και καταφέρνει να αποκτήσει αυτοσεβασμό και να μάθει επιτέλους να μιλά και να φέρεται. Είμαι συνεπαρμένη από την παράστασή μας, κάθε φορά στο τέλος προσπαθώ να κρύψω την συγκίνησή μου”

Η Δήμητρα Ματσούκα διατηρεί αναλογίες μοντέλου και για αυτό τον λόγο πολλοί στέκονται στην εξωτερική της εμφάνιση και όχι τόσο στον εσωτερικό της κόσμο. Η ίδια το σχολιάζει αυτό λέγοντας ότι: ” Έχω βιώσει ρατσισμό κυρίως στο χώρο των δημοσιογράφων, συνήθως με γυναίκες που ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις και σε αυτό, κάτι που το λέω με μεγάλη χαρά”.

Σχετικά με την υπόθεση με τον Γιάννη Κουτσομύτη αποκάλυψε πως έχασε 130.00 ευρώ από έναν άνθρωπο που την εξαπάτησε, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια! “Κανένα νέο από τον Γιάννη Κουτσομύτη. 130.000 ευρώ χαμένα από έναν άνθρωπο που με εξαπάτησε και εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη μου” είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Κουτσομύτη ο οποίος δεν της έδωσε ποτέ τα χρήματα της αμοιβής της για τη συμμετοχή της σε δικό του σήριαλ το 2009.

Read More

And More