Δήμητρα Στογιάννη: Έγκυος στο δεύτερο μωρό της! Γεννά σε δυο μήνες

Το καλοκαίρι του 2014 έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό -ένα πανέμορφο αγοράκι- και τώρα η Δήμητρα Στογιάννη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Θωμάς Κωνσταντίνου περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του δεύτερου μωρού και δεν κρύβουν τη χαρά τους.
Η αλήθεια είναι, πως το τελευταίο διάστημα η γνωστή ηθοποιός -που έκανε μεγάλη επιτυχία ως κόρη του Σάκη Μπουλά στο “50-50”- είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι περισσότεροι το θεώρησαν φυσιολογικό, αφού είχε δηλώσει πως επιθυμία της είναι μετά τη γέννηση του γιου της να μείνει για λίγο μαζί του και μετά να επιστρέψει στο θέατρο. Λίγοι όμως ήξεραν πως είναι και πάλι έγκυος.

Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, η επίσημη έξοδός της στο θέατρο “Ακροπόλ” με τον σύζυγό της πρόδωσε το μυστικό της. Έχοντας μπει στον έβδομο πια μήνα, η Δήμητρα όχι μόνο δεν κρύβει πως είναι και πάλι έγκυος, αλλά λέει με χαρά πως περιμένει να γεννήσει τον Δεκέμβρη. Βλέπεις, ο γιος γεννήθηκε καλοκαίρι και το δεύτερο μωράκι αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα μέσα του χειμώνα.

Εμείς να της ευχηθούμε με ένα πόνο!

Read More

And More