Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Μιλούν πρώτη φορά μαζί… για τον έρωτά τους!

Για πρώτη φορά η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλούν για τον έρωτά τους, την νέα τους ζωή κάτω από την ίδια στέγη και φωτογραφίζονται για το περιοδικό You. Οι δυο τους αποκαλύπτουν πως η σχέση τους είναι καρμική και παρόλο που οι δυο πριν βρεθούν μαζί βγήκαν από δυο μεγάλες σχέσεις -εκείνη πήρε διαζύγιο από τον Μπάμπη Στόκα και εκείνος είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη- κατάφεραν σύντομα να δουν πόσο ταιριάζουν.
“Είχα τελειώσει με το γάμο μου πολύ πριν γνωρίσω τον Δημήτρη και, μάλιστα, είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναμπλέξω με τραγουδιστή!”, αποκαλύπτει στον Γιάννη Μπέζα η Φωτεινή. Πώς γνωρίστηκαν, όμως; “Για πρώτη φορά σε ένα live του Δημήτρη όπου με σήκωσε να τραγουδήσω στην σκηνή. Σηκώνει πάντα ένα άτομο από το κοινό! Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε σ’ εμένα και χάρηκα, στην πορεία, όμως, είδα ότι ήταν κάτι που το έκανε συνέχεια”, είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας, πάντως, για τον έρωτά τους, ο Δημήτρης αποκάλυψε: “Ήταν καλοκαιρινός έρωτας!” και συμπληρώνει για τη αγαπημένη του: “Είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος και σου δίνεται 100%. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι κόντρα μ’ εμένα γιατί είναι τόσο ευδιάθετη, εγώ δεν είμαι, λειτουργεί σαν γιατρικό για μένα…”
Τέλος, η Φωτεινή μιλώντας για τη σχέση της κόρης της με τον Δημήτρη αποκάλυψε πως είναι πολύ καλή! “Εξαιρετικά. Σε σημείο που με εκνευρίζει. Είναι 7 ετών και τις περισσότερες φορές αντί να ρωτήσει εμένα για κάτι πάει στον ∆ημήτρη…”, είπε!

Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Read More

And More