Δημήτρης Κοργιαλάς στην Τατιάνα: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, οι δύο γάμοι και ο νέος έρωτας!

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή “Tatiana Live” ήταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Σε μία από τις σπάνιες εξομολογητικές συνεντεύξεις του, ο τραγουδιστής μίλησε για τα φτωχικά παιδικά χρόνια, τη δουλειά στην οικοδομή, τη φροντίδα της μικρότερης αδελφής, τους δύο γάμους και το νέο έρωτα.

Η σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου άλλωστε είναι κι ένας από τους λόγους που το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε συνεχώς στην επικαιρότητα και είναι από τις λίγες φορές που κι εκείνος είναι τόσο απελευθερωμένος.

“Παντρεύτηκα την πρώτη φορά τον παιδικό μου έρωτα. Για μένα είναι ακόμα η Δημητρούλα μου”, εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου τονίζοντας πως παρόλο που χώρισαν αλλά παραμένουν καλοί φίλοι.

“Με την Ευρυδίκη δεν μιλάμε με τά τον χωρισμό αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε μια άψογη σχέση”, υποστήριξε για τον πρόσφατο χωρισμότου με την γνωστή τραγουδίστρια.

Επίσης, μίλησε για τη σχέση του με την νεαρή δημοσιογράφο του Star. “Η Φωτεινή φωτίζει τη ζωή μου”, δήλωσε για την αγαπημένη του, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτισμένη σχέση του με τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Parole” που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στο Έψιλον. “Όταν γνώρισα την Αννίτα ήταν από την πρώτη στιγμή σαν να είναι η πρώτη μου ξαδέρφη”, είπε ανάμεσα σε άλλα ο Δημήτρης.

Read More

And More