Δημήτρης Σκαρμούτσος – Μαριέττα Ντάνα: Ήρθε στον κόσμο ο γιος τους – O διάσημος σεφ στο TLIFE

Πριν από δύο ώρες περίπου ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος του τηλεοπτικού σεφ και παρουσιαστή του “Blind Taste” Δημήτρη Σκαρμούτσου. H σύντροφός του Μαριέττα Ντάνα γέννησε τον καρπό του έρωτά τους και το πρώτο της παιδί ενώ εκείνος έχει ακόμη έναν 15χρονο γιο από προηγούμενη σχέση του.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του γεμάτος ενθουσιαμό στο TLIFE: Όλα πήγαν μια χαρά! Όλα καλά… Ο μικρός γεννήθηκε πριν από δύο ώρες περίπου και είμαστε εδώ όλοι μαζί στο μαιευτήριο. Ευχαριστώ πολύ!”

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και στα μέσα Ιουνίου μάθαμε πως η Μαριέττα θα γίνει μητέρα. Ο τηλεοπτικός σεφ έχει δηλώσει για την σύντροφό του στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”: “Είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, με ανέχεται και με αγαπάει. Είναι ο άνθρωπος που θα σου πει αυτό που πρέπει ν΄ακούσεις χωρίς ωραιοποίηση, όσο σκληρό κι αν είναι. Είναι πραγματικός άνθρωπος και μου τα λέει όλα όπως έχουν, πολλές φορές δεν μ΄αρέσει που τ΄ακούω. Όχι σε όλα, αλλά στα περισσότερα έχει δίκιο. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, που εμένα αυτό μ΄αρέσει πολύ, είναι δυναμική και πάνω απ΄όλα με ανέχεται γιατί έχω κι εγώ τις παραξενιές μου, κουβαλάω πράγματα από το παρελθόν, και το επάγγελμα μου δεν είναι το ευκολότερο του κόσμου. Είναι ωραίο όταν σε ανέχεται κάποιος, προσπαθεί να σε διορθώσει λίγο και το δέχεσαι. Από την αρχή της σχέσης μας μας με αγαπούσε και ποτέ δεν περίμενε αντάλλαγμα. Και επειδή είναι σκληροτράχηλη ως άνθρωπος, κατάλαβα όταν μου έδειξε ότι με αγαπούσε ότι ήταν πραγματικότητα, γιατί το ένιωσα. Μας πήρε λίγο καιρό, δεν το κατάλαβα αμέσως, γιατί έχουμε περάσει από πολλές δυσκολίες και κρίσεις. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο πολύ περίεργος γίνεσαι σαν άνθρωπος, και κάποια πράγματα που τα θεωρείς δεδομένα ή κεκτημένα, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς. Οπότε εκεί είναι που σκάνε οι κρίσεις!”

Read More

And More