Δούκισσα Νομικού: Δημόσια εξομολόγηση για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – “Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει αγάπη”

“Με τον Δημήτρη είναι σαν να ξεκινώ τώρα τη ζωή μου. Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει αγάπη, τι έρωτας, τι ζευγάρι. Αισθάνομαι τόσο ωραία που τρομάζω να πω πώς αισθάνομαι. Με τρομάζουν τα λόγια που θα πω”, αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού μιλώντας για την όμορφη περίοδο που διανύει στο πλευρό του συντρόφου της Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Η παρουσιάστρια του “Joy” σε μια εξομολόγηση καρδιάς μιλά για το love story της στον Γιώργο Λιάνη και την “Real News”.

“Ο Δημήτρης δίχως να είναι ένας μάγος με κάνει να ζω μαγικά. Δημιούργησε μια μαγική σχέση μαζί μου. Σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και το βρίσκεις”, αποκαλύπτει και εξομολογείται πως πια δεν έχει να κρύψει τίποτα, αλλά εύχεται αυτό που ζει να κρατήσει.
Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; Η Δούκισσα τα αφήνει όλα ανοιχτά.
“Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι να πω. Δεν έχουμε κάτι να πούμε. Το πόσο απέχουμε από τα σκαλιά της εκκλησίας θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε δεν είναι κάτι που κρύβεται. Τον τελευταίο καιρό δεν κρύβομαι γενικότερα. Δεν φοβάμαι. Δεν παίζω κρυφτό. Απολαμβάνω τη ζωή μου”.

Τέλος , μιλώντας για τα παιδιά, είπε: “Τα παιδιά είναι ευλογία. Σίγουρα το μεγαλύτερο θαύμα που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα είναι αυτό. Όμως δεν πιστεύω τόσο στα θαύματα, γι’ αυτό συνήθως τα πραγματοποιώ. Ευελπιστώ να μου συμβεί σύντομα”.

Read More

And More