Έφτασαν τα κραγιόν της Kylie Jenner! Δες εδώ συσκευασία, υφή, αποχρώσεις!

Ας κάνω αυτή την σουρεαλιστική υπόθεση: αν υπήρχαν βραβεία χειλιών το πρώτο βραβείο θα έπαιρνε η Kylie Jenner. Γιατί με κάτι πλαστικές που έχει κάνει, με τα μολύβια χειλιών που χρησιμοποιεί και τα κραγιόν που βάζει έχει καταφέρει να κάνει τα χείλη της πρωταγωνιστές κάθε beauty στήλης πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Επίσης, κάθε φορά που η Kylie βγαίνει εκεί έξω φορώντας ένα συγκεκριμένο κραγιόν πέφτουν βροχή οι ερωτήσεις για το ποιο κραγιόν μπορεί να είναι!

Κι εκείνη είπε να το εκμεταλλευτεί και να βγάλει μερικά δισ. παραπάνω (και γιατί όχι;) λανσάροντας την δική της σειρά με προϊόντα χειλιών. Εδώ και κάμποσους μήνες είχε αρχίσει να ανεβάζει κάποιες photos τύπου teaser και χθες το βράδυ μας έδειξε για πρώτη φορά τις συσκευασίες αυτών των Lip Kit (έτσι τα ονομάζει!) και τις αποχρώσεις τους. Και το πιο συγκλονιστικό info: τα κραγιόν της Kylie Jenner έχουν δική τους σελίδα στο instagram με το όνομα Lip Kit by Kylie, μπορείς να κάνεις follow εδώ, η σελίδα άνοιξε μόλις χθες το βράδυ και μέχρι τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές έχει 331 χιλίαδες followers!!!!!!


Παρακάτω μερικές βασικές αποχρώσεις, από αριστερά: Dolce K, Candy K, TrueBrown K (και καταλαβαίνεις ότι όπου K και… Kylie!)


Και τα μπουκάλια: πρόκειται για αυτές τις σχετικά νέες συνθέσεις που ενώ μοιάζουν με gloss αποτυπώνονται εντελώς ματ στα χείλη!


Στην ερώτηση, τώρα, πού μπορείς να τα βρεις εσύ που μένεις στην Ελλάδα, η απάντηση είναι: δυστυχώς… πουθενά! Γιατί α) δεν θα έρθουν εδώ και β) δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε online λόγω capital controls. Βεβαίως, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί πού θα πωλούνται online (αν και υποψιάζομαι ότι θα υπάρξει κάτι τύπου likitbykylie.com) αλλά μιας και δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσουν στα χέρια μας, τι θα έλεγες να κάνουμε focus στον σχολιασμό; Aka: πώς σου φαίνεται packaging, αποχρώσεις και υφές; Στείλε comment!

Read More

And More