Είναι επίσημο! Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής του X – Factor

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην τηλεόραση για να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή του X – Factor. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα παρουσιάσει ένα άκρως επιτυχημένο project που έχει αγαπηθεί σε παγκόσμια κλίμακα και που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Πρόκειται για ένα show που έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα σε όλο τον κόσμο κι έρχεται με πλήρως ανανεωμένο concept και πολλές εκπλήξεις σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. Κι εμείς είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε!

Ο Σάκης Ρουβάς σήμερα επισκέφτηκε τον ΣΚΑΪ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Αλαφούζο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού.


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ήταν στο τιμόνι της παρουσίασης και στους προηγούμενους κύκλους του talent show μέσα από τους οποίους αναδείχτηκαν πολλά ταλέντα σε Ελλάδα και Κύπρου.


Στο δεύτερο κύκλο του show, με παρουσιαστή τον Σάκη, ήταν νικητής ο Σταύρος Μιχαλακάκος

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ανακοινώθηκαν επίσημα και οι κριτές του Χ -Factor. Η κριτική επιτροπή είναι τετραμελής και αποτελείται από την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Την υποστήριξη των μουσικών ταλέντων στις οντισιόν αλλά και στα backstage των live θα έχει η Ευαγγελία Αραβανή.

Όλα είναι έτοιμα πλέον, μετά την πολυαναμενόμενη υπογραφή του Σάκη Ρουβά, για να ξεκινήσουν οι οντισιόν και η κριτική επιτροπή θα αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές έχουν σημειώσει ρεκόρ!

Από τις συγκινητικές οντισιόν ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση, οι υποψήφιοι θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Read More

And More