Εκτός “Familiar” ο Φώτης Σεργουλόπουλος! Ποιός τον αντικαθιστά;

Φύγε ΄συ, έλα ΄συ… Τελικά, μία παραπάνω… κινητικότητα παρατηρείται η αλήθεια είναι στο φετινό “Your Face Sounds Familiar”! Πολύς κόσμος πάει κι έρχεται… Πολύ πήγαινε-έλα… Και θα μου πεις λατρεμένη, κακό είναι αυτό;

Καθόλου! Τουναντίον… Και δουλίτσα να υπάρχει να έχουμε να γράφουμε και σασπένς, βεβαίως-βεβαίως, για να μην βαριόμαστε.

Ναι, ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται εκτός από το “Familiar”. Και για να μην πάει ο νους σας στο κακό, όχι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και ούτε θέλησε να τα… βροντήξει και να φύγει.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Απλούστατα ο Φώτης είχε προγραμματίσει ένα σημαντικό ταξίδι πριν τα βρει με τους Αντεννικούς, το οποίο όπως καταλαβαίνεις δεν αναβάλλεται κι έτσι αυτή την Πέμπτη, Πέμπτη ξανά λέω Πέμπτη, δεν θα είναι στο live στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου.

Όσο τώρα για το ποιός θα αναλάβει να καθήσει στην θέση του; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έφτασαν πρωί-πρωί σαν φρέσκο κουλουράκι, ο Θανάσης Αλευράς. Άλλωστε, για όσους δεν θυμούνται να πούμε πως ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν και ο πρώτος νικητής του “Your Face Sounds Familiar”!

Από την επόμενη Πέμπτη, Πέμπτη σου ξανά λέω Πέμπτη, ο πάντα απολαυστικός Φώτης θα βρίσκεται κανονικά στο τηλεοπτικό του πόστο.

Read More

And More