Έλενα: “Είμαστε μια βδομάδα χωρισμένοι και έμαθα ότι προχώρησε με μια άλλη.”

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!
Είμαι 22 χρονών και σπουδάζω σε άλλη πόλη! Ήμουν με ένα παιδί για ένα χρόνο. Αρχικά είχαμε βγει για ποτό, δεν μου άρεσε αλλά μετά από ένα μήνα ξαναβγήκαμε και τελικά ήμασταν μαζί.

Στην αρχή ήταν όλα τέλεια. Εγώ δεν του είχα ανοιχτεί τους πρώτους μήνες αλλά μετά άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τον τελευταίο καιρό τον έβλεπα μόνο τα βράδια. Έμαθα ότι οι φίλοι του του έλεγαν ότι κάνει σαν παντρεμένος. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ.

Ένα βράδυ έρχεται σπίτι μου και ήταν λίγο περίεργος. Κοιμηθήκαμε και το πρωί μου είπε ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου δώσει κάτι παραπάνω και εγώ τον έδιωξα. Τον βλέπω έξω και γυρίζω από την άλλη. Φοράει συνέχεια τα δώρα που του έκανα.

Είμαστε μια βδομάδα χωρισμένοι και έμαθα ότι την πρώτη μέρα που χωρίσαμε προχώρησε με μια άλλη. Πιστεύετε ότι θα γυρίσει; Τι να κάνω;
Έλενα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοπελα μου καλη το λες κ μονη σου οτι ηδη προχωρησε με αλλη.και να γυριζε δηλαδη εσυ θα τον δεχοσουν πισω?εισαι πολυ μικρη ακομα κ εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να εισαι με καποιον που σε σεβεται κ σε αγαπα αληθινα. Αυτο που πρεπει να δουλεψεις μεσα σου ειναι η αυτοπεποιθηση αλλα κυριως η αυτοεκτιμηση σου.

  2. Τι εννοείς σου είπε ‘δεν μπορώ να σου δώσω τίποτα παραπάνω’; Εσύ τι παραπάνω ήθελες να πάρεις από αυτόν στα 22; Και κυρίως τι παραπάνω νομίζεις ότι έδωσες από αυτό που πήρες (μήπως μεγάλωσεs με την ιδέα ότι η γυναίκα δίνει σεξ με αντάλλαγμα τη σχέση, ώστε να ‘δικαιωθεί’ η σεξουαλικότητα της; Ελπίζω να μην έχεις εσωτερικεύσει αυτό το κυρίαρχο και καταπιεστικό χυδαιολόγημα); Έτσι όπως περιγράφεις τη σχέση σας, ακούγεται ως μια κανονική σχέση για 22χρονους φοιτητές. Επίσης σπουδάζεις, και ελπίζω η προσοχή σου να είναι πρωτίστως στραμμένη προς στις σπουδές και στην εξέλιξη σοu. Η ιστορία που έστειλες εγείρει πολλά ερωτηματικά. Η αφήγηση έχει κενά και έτσι μπορεί να βγάλουμε εντελώς λάθος συμπεράσματα. Αυτός γιατί άνοιξε συζήτηση για μέχρι που μπορεί να πάει; Από μόνος του; Επειδή του είπες να παντρευτείτε και να βάλετε μπροστά τα τρίδυμα; Έτσι στο άσχετο άρχισε τους απολογισμούς και την αποτίμηση της σχέσης σας; Πιθανόν να τον φρικαραν και αυτά που ακούει από τους φίλους του (άλλωστε και εγώ θα φρίκαρα αν νόμιζα ότι βγάζω την εικόνα παντρεμένης στα 22 μου). Εσύ αν ήθελες αυτό ακριβώς που είχατε (συναντήσεις τα βράδια, σεξ) γιατί τον έδιωξες; Αν ήθελες κάτι παραπάνω και αυτός στο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να στο δώσει τότε ήταν ειλικρινής μαζί σου, όπως ήσουν και εσύ με τον εαυτό σου όταν tον έδιωξες. Κλασσική περίπτωση όπου τα δύο μέρη θέλουν διαφορετικά πράγματα οπότε καλύτερα να χωρίζουν. Αν θέλεις να ζεις ως ‘παντρεμένη’ στα 22 σου τότε αυτός δεν κάνει για σύντροφό σου. Τώρα με το χωρισμό έχεις την ευκαιρία να βρεις κάποιον που επιθυμεί κάτι παρόμοιο με εσένα. Προς θεού μην νομίζεις ότι θα κάνεις τον πρώην να αλλάξει επιθυμίες και να ‘έρθει στα νερά σου’ γιατί τότε όντως θα χαντακωθείς σε μια αδιέξοδη και δυσάρεστη κατάσταση. Επίσης, το ότι φοράει τα δώρα σου δεν σημαίνει τίποτα (εκτός του ότι του αρέσουν. Γνωρίζω διαζευγμένους που μισούν ο ένας τον άλλον αλλά εξακολουθούν να χαίρονται τα δώρα του/της ‘απαισιου/ας χωρίς να έχει σημασία ποιος τους τα έδωσε). Υποψιάζομαι ότι το όλο θέμα σε πειράζει επειδή προχώρησε γρήγορα προς νέα περιπέτεια αντί να λιώσει από τον καημό του που τον έδιωξες (που του γυρνάς την πλάτη στο δρόμο -what a drama queen!) και γι’ αυτό α) μεγαλοποιείς το γεγονός των δώρων, και β) ρωτάς τι να κανείς. Μα αυτό που έπρεπε να κάνεις για σένα (εφ’όσον επιθυμείς περισσότερα από αυτά που ήταν διατεθειμένος να σου δώσει) το έκανες ήδη, τον χώρισες. Θα σε συμβούλευα να μην δίνεις παράσταση κάθε φορά που οι δρόμοι σας συναντιόνται, δεν χρειάζεται. Και το κυριότερο, να προχωρήσεις και εσύ στη ζωή σου βρίσκοντας πιο κατάλληλους για σένα συντρόφους.

  3. Βρε ελενα ακομα δν εχεις ξενερωσει με το γεγονος οτι με το που χωριζετε εκανε αμεσως κατι με αλλη? Ασε που σιγουρα ετοιμη την ειχε..τι ακριβως ελπιζεις τωρα?να γυρισει? Αντε και γυρναει, και??του εχεις ακομα εμπιστοσυνη?neeeeeexttttt please!!μικρη εισαι θα βρεις αλλον καλυτερο

  4. Γιατί θέλεις να γυρίσει; αφού βλέπεις ότι δεν έδεσε μεταξύ σας κάτι. Έβλεπε ότι ήσουν απόμακρη και δεν του ανοιγόσουν και στο τέλος λες ότι εσύ τον έδιωξες. Ξεκόλλα και να ξέρεις ότι δεν γίνονται με το ζόρι οι σχέσεις.

  5. Κοίτα, Έλενα, σίγουρα σε πείραξε που εκείνος δεν προσπάθησε καν να παλέψει για να κρατήσει τη σχέση σας αφότου τον έδιωξες κι επιπλέον σου έκανε όλη αυτή την κουβέντα αφότου κοιμήθηκε μαζί σου (άρα ένιωσε καλά με τη σωματική σας οικειότητα ακόμα κι αν είχε πάψει να νιώθει τη συναισθηματική οικειότητα). Σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ σε αυτό. Επειδή δεν ήταν εντάξει αυτός. Πιστεύεις ότι καλύτερα να σε συναντούσε κάπου έξω να σου το πει αυτό και να κρατούσε ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας για να συζητήσετε περαιτέρω. Από την άλλη, ένας χωρισμός είναι οδυνηρός όταν δεν είσαι έτοιμη γι’ αυτόν – είτε το συζητάτε παραπάνω είτε όχι, οπότε δεν θ’ άλλαζε και κάτι για σένα. Το γεγονός ότι φοράει ό,τι του έχεις χαρίσει, δεν λέει κάτι. Κι εγώ φοράω κοσμήματα και ρούχα έτυχε να μου έχουν κάνει δώρο πρώην μου αλλά ούτε να τους μιλήσω on-line δεν θέλω. Σίγουρα εκτιμά πολύ και τα δώρα σου και ό,τι του έχεις δώσει στη σχέση (και είμαι σίγουρη ότι πρόσφερες πολλά, γι’ αυτό πονάς αυτό το διάστημα) μα μπορεί να μην είχε κάτι σοβαρό στο μυαλό του, γι’ αυτό και να προχώρησε τόσο γρήγορα με άλλη. Αυτός έχασε, πάντως, γιατί εσύ ήσουν διατεθειμένη να τον κρατήσεις σε μια υγιή σχέση που είχε και τα δώρα του (και δεν αναφέρομαι μόνο στα υλικά αγαθά εδώ). Για μένα, όταν ένας χωρισμός συμβαίνει, είναι βλακεία η επανασύνδεση. Συνέβη μια φορά, οπότε μη δώσεις το μήνυμα στον άλλον ότι μπορεί να σε απαξιώνει έτσι και να γυρίζει πίσω όποτε του καπνίσει. Όταν ένας άντρας λέει ότι δεν μπορεί να προσφέρει μια σχέση ή μες στη σχέση καλύτερα να τον πιστέψεις και μην τον ζητήσεις ή δεχτείς πίσω νομίζοντας ότι άλλαξε γνώμη.

  6. Και να γυρίσει… τι να τον κάνεις όταν 22 χρονών λουλούδι μπορείς να βρεις κάποιον που θα σε θέλει αληθινά και ολοκληρωτικά, που θα σε αγαπάει και δε θα σε βάλει ποτέ στη διαδικασία να στενοχωριέσαι, να προβληματίζεσαι, να λυπάσαι; Προχώρα τη ζωή σου μακριά από μη διαθέσιμους άντρες. Καλή τύχη!

  7. Πιστεύω ότι την είχε ετοιμη την άλλη και γι αυτό χωρίσατε.Οπότε δεν θα γυρίσει εκτοσ κ αν δεν κατσει η φαση με την αλλη

  8. Να σου έρθει πίσω να τον κάνεις τι ??? Για να σου ξανακάνει σε λίγο τα ίδια ??? Απλά θίχτηκε ο εγωισμός σου που την είχε έτοιμη την άλλη και αυτό είναι όλο το θέμα που έχεις μαζί του …Προχώρα μπροστά και μην ξανασχοληθείς με αυτο το άτομο .Αν ήταν να σε θέλει πραγματικά θα ήσασταν μαζί .Απο οτι φαινεται αυτος απλά περνούσε την ώρα του ευχάριστα μαζί σου και τίποτε παραπάνω ….

  9. Ενώ δεν τον ήθελες κατέληξες να τον θέλεις…οκ δεν ξέρω και τι χαρακτήρας είσαι αλλά εγώ θα είχα φρικάρει. Μπορεί να το έκανε και για εγωισμό επειδή θα ένιωθε ότι δεν τον ήθελες από την αρχή και αυτό που να φοράει τα δώρα σου τι να πω..Εγώ να λέω να τον αφήσεις να σου στείλει μόνος του μην κάνεις καμία κίνηση. Όσο το ότι πήγε με άλλη τι να πω. πως θα μπορούσες εσύ να ξανά ξαπλώσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι έχει ανασφάλειες με τον εαυτό του για αυτό τα κάνει όλα αυτά

  10. Ρε κοριτσι μου!! Εισαι φοιτητρια, κοριτσι σαν τα κρυα τα νερα και ο τυπος σου δινει την ευκαιρια να ζησεις την ελευθερια σου!! Απλα θιχτηκε ο εγωισμος σου που την ειχε ετοιμη και πεισμωσες! Ξεκολλα ζησε μονη σου βγες φλερταρε εχεις καιρο για σοβαρη σχεση! Δεν σε πηραν και τα χρονια!! Κλεισε την πορτα για να ανοιξεις με σιγουρια μια αλλη που μπορει να κρυβει κατι καλυτερο!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More