Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της αδερφής της και το φόρεμα που επέλεξε για το γάμο!

Μια ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή έζησε η Ελένη Φουρέιρα το Σάββατο. Η τραγουδίστρια είχε τη χαρά να παντρέψει την αδερφή της, Ιωάννα. Ο γάμος έγινε στα νότια προάστια και η Ελένη είχε μάλιστα τη χαρά να πιάσει και τη νυφική ανθοδέσμη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης GMG (@gmgfashion) στις


Έτσι κι αλλιώς όμως, είναι η επόμενη που παίρνει σειρά να παντρευτεί από την οικογένεια. Η μεγάλη της αδερφή, Μαργαρίτα έχει κάνει ήδη οικογένεια και έχει αποκτήσει με το σύζυγό τους δύο υπέροχους γιους.


Την Μαργαρίτα την είχαμε γνωρίσει στο TLIFE (δες εδώ) μέσα από τα ρούχα που σχεδιάζει. Ήταν αυτή που επιμελήθηκε φυσικά την εμφάνιση της Ελένης στο γάμο αλλά και το νυφικό της αδερφής της. Πράγμα που συγκίνησε ακόμα παραπάνω τη νύφη!


Το TLIFE έμαθε και σου παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για το custom made νυφικό αλλά και το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη.

Το νυφικό είναι από μεταξωτό σατέν και γαλλική δανδέλα την οποία “χτίστηκε” (σ.σ. Ράφτηκε στο χέρι) επάνω στο μπούστο και σε όλο το κάτω μέρος του φορέματος. Χαμήλωσαν την πλάτη στο μπούστο να δείξει θηλυκό, άλλα να παραμείνει κομψό. Το κάτω μέρος έχει περίπου 10 μέτρα τούλι και η ουρά περίπου 3 μέτρα.


Όσο για το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη, είναι από την νέα φθινοπωρινή συλλογή της Gmg Fashion με cocktail φορέματα. Το επάνω μέρος είναι μπορντό δερμάτινη δανδέλα και το κάτω αέρινο κρέπ σε χρώμα της πούδρας. Ένα υπεροχο φόρεμα που επάνω στη Ελένη έδειξε απίθανα.


Ρούχα από τη νέα κολεξιόν της Gmg Fashion για το φθινόπωρο του 2015 φορούσαν και κάποιες από τις υπόλοιπες καλεσμένες και φίλες των αδερφών.

Read More

And More