Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Ινκόγκνιτο αναχώρηση για Μαλδίβες!

Μπορεί να εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ότι τα φετινά Χριστούγεννα θέλει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει με την οικογένειά της, αλλά πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη έφυγε ινκόγκνιτο με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία παιδιά της Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια για Μαλδίβες. Σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει λίγες μέρες.
Ο φωτογραφικός φακός του “Hello” δημοσιεύει φωτογραφίες από την αναχώρηση της παρουσιάστρια για τον εξωτικό προορισμό. Η Ελένη, ντυμένη casual με φόρμα sugarfree, ο Ματέο, ο 13χρονος Άγγελος, η 10χρονη Λάουρα και η 8χρονη Βαλέρια, πήγαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:10 και αναχώρησαν, μία ώρα αργότερα, για Ντόχα. Από εκεί συνέχισαν αεροπορικώς για Μαλδίβες.

Το ζευγάρι, μαζί με τα τρία παιδιά της Ελένης έκανε χριστουγεννιάτικες διακοπές στις Μαλδίβες και πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, αυτό το ταξίδι δεν θα διαρκέσει πολύ, αφού η Ελένη θέλει να είναι πίσω την Πρωτοχρονιά για να κάνει την αλλαγή στο σπίτι στα Μελίσσια, μαζί με την κόρη της Μαρίνα. Βλέπεις η μικρή, λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να βρεθεί μαζί με την διάσημη μαμά της και έμεινε πίσω με τους παππούδες.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More