Ελένη Μενεγάκη: Το έκανε και πάλι το θαύμα της! Δες με ποιον φωτογραφήθηκε αγκαλιά και έριξε το Instagram…

Εντάξει τελικά αυτή η γυναίκα τον έχει τον τρόπο της… Εχει τον μαγικό εκείνο τρόπο και… τίποτα ή σχεδόν τίποτα να μην κάνει να ασχολούνται οι πάντες μαζί της. Εχει τον μαγικό εκείνο τρόπο έτσι λίγο να σου κλείνει πονηρά το μάτι κι εσύ να σπεύδεις να δεις τι εννοεί, τι θέλει να σου πει, τι μήνυμα σου στέλνει… Κι ας μην έχει να σου πει απολύτως τίποτα.

Οτι και να κάνει, τραβά επάνω της τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Το ίδιο μάλιστα δεν ισχύει μόνο με τα τηλεοπτικά της σκέρτσα, αλλά και με τα… Internetικά της, μιας και από τότε που μπήκαν στη ζωή της τα social-media, δημιουργεί πανικό κι εκεί…

Μετά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της με το οποίο φάγαμε μία ολόκληρη εβδομάδα να ασχολούμαστε και έπεσε το Instagram, η Ελένη σήμερα ξανά “χτύπησε”!

Για ακόμα μία φορά το έκανε το θαύμα της και στα πόδια της υποκλίθηκε όλο το… Instagram!!! Τι ήταν να πάρει μία αγαπησιάρικη αγκαλιά έναν πολύ γλυκό κύριο; Τα likes έπεσαν βροχή ή μάλλον… καταιγίδα!

Ναι η Ελένη σε γιορτινή διάθεση είπε να αιχμαλωτίσει με ένα “κλικ” για πάντα την στιγμή, κρατώντας αγκαλιά ποιον άλλο; Τον Αγιο Βασίλη, ο οποίος αναμφισβήτητα αυτή την εποχή έχει πολύ… τα πάνω του!!! Μέσα σε μόλις έξι λεπτά η Ελένη συγκέντρωσε πάνω από 3.500 likes!!!


Read More

And More