Ελένη Τσολάκη: Η ζωή με τον σύντροφό της και όσα προσπαθεί να κρατήσει μυστικά!

“Πλέον δεν είμαι τόσο αγρίμι στις σχέσεις μου όσο ήμουν μικρότερη”, αποκαλύπτει η Ελένη Τσολάκη στο People και τον Γιώργο Πράτανο και μιλά για τη σχέση της με τον σύντροφό της.

Η συμπαρουσιάστρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day ζει όμορφες στιγμές δίπλα στο σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη, αλλά προσπαθεί όσο μπορεί να προστατεύει από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή. Η ίδια μάλιστα εξηγεί γιατί δύσκολα θα επέλεγε έναν άνθρωπο που κάνει την ίδια δουλειά με τη δική της.

Ο «μεγάλος οδηγός της δημοσιότητας» θέλει να πηγαίνεις σε μέρη όπου ξέρεις πως συχνάζουν παπαράτσι, να μη χάνεις πρεμιέρα, να κάνεις ρομαντικές βόλτες με το σύντροφό σου, αφού πρώτα έχεις ειδοποιήσει τους παπαράτσι. Εσύ γιατί δεν κάνεις τίποτε από όλα αυτά;

Δεν πιστεύω πως το κοινό ενδιαφέρεται για το αν είμαι σε σχέση ή όχι. Νομίζω πως είναι πολύ λίγα τα πρόσωπα για τα οποία θέλει ο κόσμος να μάθει στοιχεία της ιδιωτικής τους ζωής. Έχουν να λύσουν τόσα θέματα, που φαντάζομαι ότι δεν τους νοιάζει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιραστώ αυτά τα θέματα ή γιατί πρέπει να απολογηθώ αργότερα για κάτι. Έχω τους φίλους μου και την οικογένειά μου για τέτοιου είδους ζητήματα.

Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για το σύντροφό σου να είναι μαζί με μια αναγνωρίσιμη γυναίκα; Έχεις μπει ποτέ στη θέση του;

Ναι, το καταλαβαίνω. Γι’ αυτό και πολύ δύσκολα θα επέλεγα έναν άνθρωπο που κάνει παρόμοια δουλειά με τη δική μου. Είμαι κτητική, αλλά με τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι δεν αφήνω περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Δεν είμαι ο τύπος που θα αφήσει να δημιουργηθούν συννεφάκια στη σχέση. Οπότε όλη αυτή η αναγνωρισιμότητα της δουλειάς μου δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει και που δυσκολεύει τον άνθρωπό μου.

Πόσο διαφέρει η Ελένη του Happy Day από την Ελένη στο σπίτι;

Έχω την ίδια χαρούμενη διάθεση, αλλά όσο έντονη είναι η χαρά μου, άλλη τόση είναι και η μελαγχολία μου. Και στο σπίτι την εκφράζω αυτή τη μελαγχολία. Στο πλατό δεν θα τη δείξω ποτέ, γιατί είμαστε εκεί τρεις ώρες και θα πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να ξεχαστούν για λίγο. Δεν θα βάλω το πρόβλημά μου στη ζωή τους. Στο Happy Day διαπίστωσα πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάς την ημέρα σου με χαρά. Πλέον μπορώ να διαχωρίσω και η ίδια ποια είναι πραγματικά σημαντικά προβλήματα και ποια όχι. Παλαιότερα, θεωρούσα και το πιο μικρό πρόβλημα «το τέλος του κόσμου».

Διαβάστε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί

Read More

And More