Έλλη Κοκκίνου – Onirama: Ξεσηκώνουν τους ομογενείς στην Αμερική! Βίντεο

Με δύο εκρηκτικά live στο Melrose Ballroom (την Παρασκευή και το Σάββατο) συνεχίζουν το tour τους στην Αμερική η Έλλη Κοκκίνου και οι Onirama. Οι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν ξεσηκώσει ήδη τους ομογενείς στην Washington και ετοιμάζονται να κάνουν χαμό και στη Νέα Υόρκη.

Λίγο πριν την εμφάνισή τους μίλησαν για το tour τους και για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις τους που φυσικά ήταν πολύ θετικές. Η Έλλη έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στην μακρινή ήπειρο για συναυλίες και ήταν προετοιμασμένη για την θερμή υποδοχή, ενώ για το δυναμικό συγκρότημα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Το χαίρονται όμως όλοι πάρα πολλοί και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.


Ανάμεσα στα live φροντίζουν να κάνουν επισκέψεις σε ελληνικά σχολεία ή να δίνουν συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς.

Παράλληλα, απολαμβάνουν όμορφες στιγμές κάνοντας βόλτες στη Νέα Υόρκη και ζώντας για λίγο στους ρυθμούς της πρωτεύουσας του κόσμου.


Η Έλλη και ο Θοδωρής μίλησαν για το tour τους και τα θετικά συναισθήματα αλλά και την αυθεντική αγάπη που έχουν εισπράξει μέχρι τώρα! Το NewGreekTv ήταν εκεί και εξασφάλισε πλάνα για το TLIFE.

Read More

And More