Έλλη Κοκκίνου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο… μαζί με τον κουμπάρο της!

Αντίστροφα μετρά για τα Χριστούγεννα η Έλλη Κοκκίνου και ήδη στόλισε το σπίτι για τις γιορτές. Κάνοντας ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά της (λίγες μέρες μετά το ατύχημα που είχε στη σκηνή) η γνωστή τραγουδίστρια έβγαλε από τις κούτες το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα στολίδια και άρχισε να διακοσμεί το χώρο.
Κόκκινες και χρυσές μπάλες… άλλες χιονισμένες και άλλες γυαλιστερές, πρωτότυπα στολίδια και πολλά φωτάκια έφεραν τα Χριστούγεννα στο σπίτι που μένει με τον γιο της Αλέξανδρο. Και φυσικά, σε όλη αυτήν τη διαδικασία δεν ήταν μονή. Μαζί της στο σπίτι ήταν και ο κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος για να την βοηθήσει.
“Τι θα κάναμε και φέτος χωρίς εσένα νονέ, κουμπάρε, φίλε, αδερφέ @pavlosstamatopoulos ????Στολισμός δέντρου χωρίς εσένα δε γίνεται!!! (Οποίος θέλει βοήθεια στο στολισμό του δέντρου να φωνάξει τον Παύλο. Και του χρόνου με υγειά”, έγραψε η Έλλη στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με το δέντρο της…

Τι θα κάναμε και φέτος χωρίς εσένα νονέ,κουμπάρε,φίλε,αδερφέ @pavlosstamatopoulos ????Στολισμος δέντρου χωρίς εσένα δε γίνεται!!! (Οποίος θέλει βοήθεια στο στολισμό του δέντρου να φωνάξει τον Παύλο.)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις

….ενώ ακολούθησαν και άλλες από τον γνωστό δημοσιογράφο!

In progress

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pavlos Stamatopoulos Athens (@pavlosstamatopoulos) στις

Done και του χρόνου κουμπάρα @ellikokkinou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pavlos Stamatopoulos Athens (@pavlosstamatopoulos) στις

Read More

And More