Έλλη Κοκκίνου στο TLIFE: Η επιστροφή στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας και η νέα δισκογραφική δουλειά!

Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στη σκηνή του Cabaret. Ένα μικρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του προγράμματός της πριν λίγες μέρες την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ωστόσο, η τραγουδίστρια βρίσκεται και πάλι στο “πόστο” της και συνεχίζει να “ροκάρει” στο αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου.

Ο συγκεκριμένος χώρος την φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά και η ίδια χαίρεται τα live της στο έπακρο. Το ίδιο φυσικά και ο κόσμος που την απολαμβάνει στο μαγαζί κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Η ατμόσφαιρα θυμίζει λίγο party φίλων και πολλές φορές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι αφού ανάμεσα στους θαμώνες είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα. Κάθε φορά όμως η Έλλη δίνει τον καλύτερό της εαυτό και ξεσηκώνει τον κόσμο με ένα διαφορετικό πρόγραμμα από αυτά που την είχαμε συνηθίσει και που ταιριάζει πολύ στην προσωπικότητά της. Η Έλλη Κοκκίνου είναι ροκ!

Αυτή την πλευρά της την γνωρίσαμε και πέρυσι αλλά και το καλοκαίρι στις εμφανίσεις της με τους Onirama. Η Έλλη βγαίνει στη σκηνή κρατώντας μία κιθάρα και παίζει ενώ τραγουδάει πολύ αγαπημένα κομμάτια.

Για εκείνη η κιθάρα δεν είναι κάτι καινούργιο. Έκανε σχεδόν 4 χρόνια μαθήματα όταν ήταν παιδί και φυσικά οι πρόβες στο Cabaret την βοήθησαν να φρεσκάρει τις γνώσεις της. Κι αυτό αποτελεί μία από τις καλύτερες στιγμές του προγράμματος. “Αν δε μπορούσα να παίξω απλά δε θα υπήρχε σαν ιδέα. Δε θα προσποιούμουν ότι παίζω”, ξεκαθαρίζει η Έλλη μιλώντας στο TLIFE. Φυσικά, δεν χάσαμε την ευκαιρία να τη ρωτήσουμε κι άλλα!

Πώς νιώθεις που επέστρεψες ξανά στη σκηνή μετά την περιπέτεια σου;
Έχω αρκετή αγωνία γιατί ακόμα δεν έχω αναρρώσει πλήρως αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά

Περίμενες τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο στα social media;
Η αγάπη του κόσμου είναι πάντα ένα θετικό στοιχείο στις δύσκολες στιγμές και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Πήρα πάρα πολλές ευχές από κόσμο άγνωστο που ανησύχησε για έμενα και τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου. Τους στέλνω τις ευχές μου για καλές γιορτές με τους αγαπημένους τους.

Αυτή η σεζόν σε βρίσκει ξανά σε ένα αγαπημένο στέκι στο Κολωνάκι. Δεν σου λείπουν οι μεγάλες πίστες;
Αν μου είχαν λείψει θα ήμουν πάλι στις μεγάλες πίστες. Το να τραγουδώ σε clubs όπως το Cabaret είναι μια συνειδητή επιλογή μου την οποία απολαμβάνω κάθε βράδυ που εμφανίζομαι.

Το πρόγραμμα που κάνεις είναι εντελώς διαφορετικό, λίγο πιο ροκ. Αυτό έχει να κάνει και με τη δική σου ανάγκη για αλλαγή;

Το πρόγραμμα που κάνω περιέχει πολλά είδη μουσικής. Έχει ποπ, ροκ, λαϊκά. Είναι ένα πολύ δεμένο πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει με τον Τόνυ Κονταξάκη με το οποίο ο κόσμος διασκεδάζει και ακούει ότι του αρέσει.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο σε αυτές τις βραδιές στο Cabaret;
Απολαμβάνω την απλότητα και την ατμόσφαιρα του χώρου,το κόσμο,την επαφή που έχω μαζί τους και την σχέση που έχουμε δημιουργήσει, τις ανατροπές του προγράμματος και την ελευθερία μου να πω αυτά που θέλω.

Το χαίρεσαι περισσότερο όταν είναι οι φίλοι σου ή ο σύντροφός σου ανάμεσα στους θαμώνες ή σε αγχώνει;

Πάντα είναι ευχάριστο να είναι οι δικοί άνθρωποι εκεί. Χαίρομαι να τους βλέπω να διασκεδάζουν.

Πρόσφατα, έκανες ένα tour στην Αμερική μαζί με τους Onirama. Τι έχεις να θυμάσαι από αυτό το ταξίδι και από τα live σας;
Έχω να θυμάμαι πολλά από την περιοδεία με τους Onirama. Είμαστε μια πάρα πολύ δεμένη παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε ένα ταξίδι μακρινό, με πολλές μετακινήσεις, δύσκολα ωράρια, γιατί επικρατεί κεφάτη ατμόσφαιρα με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ με τους συγκεκριμένους. Το διασκεδάσαμε όλοι και θα μας μείνει αξέχαστη. Ελπίζω να επαναληφθεί κάποια στιγμή.

Τι νέο ετοιμάζεις δισκογραφικά;
Εδώ και καιρό βρίσκομαι εντατικά στο στούντιο δοκιμάζοντας τραγούδια που θα επιλέξουμε για το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει πριν το Πάσχα αλλά και για το single που πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει.

Στουντιο…Ετοιμαζόμαστε!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις


Όταν δεν δουλεύεις τι σου αρέσει να κάνεις;
Είναι πολύ λίγες οι στιγμές που δε δουλεύω, γιατί έχω και τον παιδικό σταθμό τα πρωινά και οι υποχρεώσεις είναι πολλές.

Συνέντευξη, επιμέλεια: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More