Επειδή έρχεται Σουκού! Αν στα χείλη σου μένει λεκές από κόκκινο κρασί, δες αυτό το tip!

Επειδή έρχεται Σουκού και επειδή τις επόμενες μέρες μπορεί να ανοιχτούν κάποια μπουκάλια κόκκινο κρασί…

Ας μιλήσουμε για το κόκκινο κρασί: εκείνο που λατρεύουμε να ανοίγουμε τις Παρασκευές το βράδυ, που διώχνει όλη την κούραση και το στρες της εβδομάδας, που μας φέρνει πιο κοντά στους φίλους μας (ας τα πούμε over drinks) και που είναι full αντιοξειδωτικό.

ΑΛΛΑ και που (από την άλλη) αφήνει όλους τους λεκέδες του κόσμου πάνω στα χείλη και τα δόντια μας και ειδικά στο σημείο εκείνο που ενώνεται το άνω με το κάτω χείλος. Stop/hint: αν έχεις first date είναι πέρα για πέρα απαγορευτικό να πιείς κόκκινο κρασί για όλους τους προφανείς λόγους!

Λοιπόν, την πιο κατάλληλη μέρα (aka τέλος της εβδομάδας) που σου εύχομαι να έχεις και first date οπότε το σκηνικό να είναι το απόλυτα ιδανικό, έπεσα πάνω σε αυτό το beauty νέο: υπάρχουν ειδικά μαντηλάκια τα οποία έχουν δημιουργηθεί για τους λεκέδες που αφήνει το κόκκινο κρασί και στα δόντια!

Λέγονται Wine Wipes, τα χρησιμοποιείς για να καθαρίσεις τα χείλη σου και τα δόντια σου, όπως σου είπα, από τους λεκέδες που προκαλεί το κόκκινο κρασί ΑΛΛΑ χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στη γεύση σου ενώ αποτελούνται από απόλυτα φυσικά συστατικά όπως μαγειρική σόδα και αλάτι! Η κάθε συσκευασία αποτελείται από 20 φύλλα που κοστίζουν περίπου 10 δολάρια και μπορείς να τα παραγγείλεις online εδώ.

Η ερώτηση είναι: είσαι τόσο red wine addict ώστε να έμπαινες πράγματι στον κόπο;

Read More

And More