Έρχονται emoji με περισσότερα χρώματα και τύπους μαλλιών!

Τα τελευταία χρόνια μια από τις δυνατότερες τάσεις των catwalks είναι το individuality, η μοναδικότητα δηλαδή των μοντέλων που τονίζεται με κάθε τρόπο. Κυρίως μέσα από το χτένισμά τους. Σχεδιαστές και hair stylists δεν βγάζουν πλέον στο catwalk μοντέλα που έχουν το τέλειο ίσιωμα ή τους πιο sexy και επιτηδευμένους κυματισμούς. Βγάζουν τα μοντέλα με τα μαλλιά που έχουν στην πιο φροντισμένη εκδοχή τους.
Και είναι τόσο huge καθώς φαίνεται η τάση αυτή ώστε η Unicode Technical Committee αποφάσισε να μπει στην διαδικασία δημιουργίας περισσότερων emoji ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη ή, καλύτερα, τύπο μαλλιών!
Σύμφωνα με το αμερικάνικο Glamour που πρωτοδημοσίευσε την είδηση, θα υπάρχουν κοκκινομάλλες, ασπρομάλλες, αγόρια και κορίτσια με afro μαλλιά όπως και κεφάλια χωρίς μαλλιά ή, έστω, ξυρισμένα μαλλιά. Και με την τάση του buzz cut να βρίσκεται στο απόγειό της, φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο emoji! Last but not least: ως πηγή έμπνευσης υπήρξαν stars όπως η Sinead O’ Connor (βεβαίως θα μπορούσε και η Cara Delevingne!) και η Jessica Chastain.
Τα νέα emoticons αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2018.

Read More

And More